Menu
in , ,

ETS 2 – İsviçre’nin yenilenen Cenevre şehri karşınızda!

ETS 2 – İsviçre’nin yenilenen Cenevre şehri karşınızda!

İsviçre yenileme güncellemesinde Bern şehrinden sonra Cenevre’nin de nasıl yenilendiği gösteriliyor. ETS 2 için önümüzdeki büyük güncellemede İsviçre tamamen yenilenmiş olacak. Geliştirme çalışmaları devam ederken yeni Cenevre için ekran görüntüleri ve birkaç bilgi paylaşıldı.

Ülkenin başkenti Zürih‘ten sonra en yoğun nüfusa sahip olan şehri olan Cenevre’nin Fransa ile birlikte paylaştığı çalkantılı ve karmaşık tarihi nedeniyle gerçek devlet sınırları ötesinde yer alan en “Fransız şehri” olduğu da söyleniyor.  Ayrıca Fransızca konuşulan İsviçre bölgesi olan “Suisse Romande” bölgesinin en büyük şehridir.
Tüm şehir sıfırdan inşa edildiğinde mimarinin daha iyi temsil edileceğini umuyorlar. Cenevre gölü boyunca araç sürebilecek, şehir merkezinden geçebilecek ve Rhône nehrinin manzarasında ilerleyerek göl ile nehrin birleştiği noktada bulunan ünlü Jet d’Eau fıskiyesini görebileceksiniz.
A40 otoyolu üzerinden daha doğuya yani Fransa yönüne devam etmenin mümkün olacağı belirtiliyor. Gerçek dünyasını daha iyi yansıtmak amacıyla ekonomisini de yeni güncellemede yeniden yaratıyorlar. Genel yerleşim planı genişletiliyor ve bir sanayi bölgesi, tarım alanı, demiryolu terminali, çikolata fabrikası ile alışveriş merkezi ekleniyor.
Cenevre’de gölün diğer yakasında bulunan Lozan şehri de olsa güzel olabilirdi. 🙂

1.47 veya 1.48 hangi güncellemede nasıl geleceği henüz bilinmese de ana haritanın kalitesi giderek artıyor.


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version