Menu
in , , , ,

ETS 2 & ATS 1.47 Güncellemesi – Gaz Tankerleri

ETS 2 & ATS 1.47 Güncellemesi – Gaz Tankeri Dorseleri

Daha önce yılbaşı özel yayınında ortaya çıkan gaz tankerleri şimdi yeni bir blog yazısı ile tanıtılıyor. Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için Gas Cistern/Gaz Tankerleri 1.47 sürümü ile ekleniyor.

Avrupa ve Amerikan modelleri olan bu dorseler çeşitli uzukluklara, şasilere ve kişiselleştirme seçeneklerine sahip olacak. Bu tankerler etan gazı, propane, LPG(doğal gaz) gibi tehlikeli ve yanıcı gazların taşınmasında kullanılıyor.

ATS versiyonunda tekli, B-Double dorse tipleri olacak. 5 farklı şasi tipi ile 32ft, 43ft & 48ft 2 axle, 53ft 3-axle and arka aksı dönebilen 4-axle 53ft uzunluğunda dorseler yer alıyor. Her gaz tankerinde 50’nin üzerinde aksesuar seçeneği var. Boyanabilir/Krome kutulardan hortumlara, çamurluklardan tamponlara ve vana kapaklarına kadar birçok ayrıntısı özelleştirilebilecek.

ETS 2 ise 2 dingilli 10 metrelik şaside 40m3 ve 3 dingilli 12 metre uzunluğunda şaside ise 50m3 gaz taşınmasına izin verecek. Aksesuarlar burada da mümkün olacak. Avrupa ve Amerika’nın bu konuda farklı kuralları ve tercihleri olduğu için yangın söndürme tüpleri, hortumlar, çamurluklar, ışıklı tamponlar, araç kutuları, boyanabilir/krom kutular ile çeşitli boyamalar olacak.

Tüm dorselerin kişisel olarak satın alınabilir olduğunu da ekleyelim. Oyun içi ekonomi buna göre yeniden düzenleniyor. Böylece kişisel dorse serüveninde SCS ekibi neredeyse sona yaklaşmış oluyor.

 

1.47 güncellemesinin özellikleri teker teker tanıtılmaya başlandığına göre önümüzdeki haftalarda beta sürümünü bekleyebiliriz.


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version