in , ,

Yeni tanıtılan Claas Trion 750 Terra Trac biçerdöver Farming Simulator 22’de yer alıyor…

Bugün tanıtılan yeni CLAAS Trion 750 Terra Trac paletli biçerdöver modeli özel iş birliği ile Farming Simulator 22‘nin çıkışında yer alacak. Daha önce FS 19 için özel bir Claas paketi yayınlanmış ve iş birliği başlatılmıştı. FS 22’de ilk günden Claas traktörler, biçerdöverler ve diğer ekipmanlara sahip olabileceğiz. Bu yepyeni Claas Trion 750 Terra Trac biçerdöverinin oyun içi görüntüleri yanı sıra AR modeli de sunuluyor. 22 Kasım’da FS 22 yayınlandığında kullanabileceksiniz.

 

FS 22’deki üç farklı bölgenin haritasında yeni Trion 750 biçerdöveri ile her türlü arazide çalışabileceğiz. ABD’nin Ortabatı eyaletlerinden geçen düz arazilere sahip Elmcreek haritası, Alpler’de geçen Erlengrat ve bir Akdeniz bölgesinde geçen ancak henüz duyurulmayan haritada oynayabileceksiniz. Paylaşılan oyun içi ekran görüntülerinden birinde yeni araç yapılandırma ekranını da görebiliyoruz. En üstü modeli olan TRION 750, 435 beygirlik motoru ve 12 tonluk tahıl tankı kapasitesi ile geliyor. Biçer tablası için de CONVIO FLEX 1080 bulunacak. Ve arka lastikleri için Continental veya Vredestein markalarını tercih edebileceksiniz.

AR model sayesinde yeni tanıtılan biçerdöveri akıllı telefon aracılığıyla evinizin odasına koyabilirsiniz! Burada yer alan QR kodu tarayarak CLAAS TRION 750 TERRA TRAC biçerdöverini telefonunuzda görüntüleyebilirsiniz.

#fitsyourfarm ve #farmsim22 etiketleriyle Twitter, Instagram mecralarında paylaşımlarınız bekleniyor.

AR model ile evimizde çektiğimiz görüntüler 😀

Yeni CLAAS TRION hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.


Farming Simulator 22 forumu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Orbis Uçan Göz Hastanesi’nin uçağı MD-10, Microsoft Flight Simulator için ücretsiz yayınlandı

ETS 2 Yeni DAF XF 2021 yapım aşamasından görüntüler