in , , ,

SnowRunner için olası çıkış tarihi ve tanıtım görselleri

SnowRunner için olası çıkış tarihi ve tanıtım görselleri

Sabırsızlıkla beklenen SnowRunner hakkında her geçen gün daha fazla bilgi öğreniyoruz. Dün araç görsel özelleştirmesinden bahsedilmişti. Bugün ise Amazon Prime üzerinden çeşitli tanıtım görselleri ortaya çıktı. Ayrıca GameStop, Amazon gibi siteler oyunun çıkış tarihinin 28 Nisan 2020 olduğunu belirtiyor. Amazon siteleri başta sadece 31 Aralık yazmıştı ve kesin bir tarih vermekten kaçınırken şimdi ise değiştirildi. Ve tüm bunlara ek olarak SnowRunner’ın Twitter hesabı tarih ile ilgili sorularda 2020’nin başında(Early 2020) çıkacağını tekrarlıyor. Yakında resmi çıkış tarihinin duyurulacağını ekleyelim. Daha farklı bir tarih de olabilir. Ortaya çıkan yeni görsellerde kar yağışlı bir haritada giden APC görüyoruz. Hummer, Oskhosh gibi araçların da yer aldığı görsellerde grafikler heyecanlandırıyor. Ayrıca vinçli bir kamyon(Freightliner 114SD) göze çarpıyor. Yeni oyunda vinçli sistemlerin yenilendiğini öğrenmiştik. Artık oyunun bir parçası olacaklar. Dinamik hava durumuna gelirsek çeşitli görüntülerde yine yağmurun yağdığı ortaya çıkmıştı.

Aşağıdaki görüntüde ise oyunda yer alan araçlardan bazıları bulunuyor. Focus Home Interactive’in SnowRunner forumlarında birçok ayrıntı ortaya çıkarılıyor.

Sırasıyla Heavy Duty türünde Caterpillar 745 C, Heavy türünde Pacific P 16, Offroad türünde International PayStar 5070 ve Scout türünde ise Chevrolet CK 1500 model araçlar var. SnowRunner’ın çıkışında lisanslı ve lisanssız olmak üzere 40 tane araç olacak.

 

 

SnowRunner için yeni oynanış görüntüleri ve önemli bilgiler paylaşıldı

 

SnowRunner forumu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

3 Comments

Leave a Reply
    • Henüz açıklanmadı ama olmayacak. Örnek olarak ETS 2’yi oynayan herkes oynayabilir. Ayrıca buradaki çok yüksek poligona ve ayrıntıya sahip değil. MudRunner’ın sistem gereksinimlerinin bir tık üstü olur.

      • O zaman oynayabileceğiz desene 😀 mudrunner’i bir kaç yıl önce oynamıştım akıcıydı çok kasma yoktu birde bunu oynayalım bakalım nasıl bir optimizasyonlu olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

On The Road Truck Simulator için hayvan taşıma dorsesi eklendi

Construction Simulator 3 şimdi de konsollara geliyor! Peki ama yenisi nerede?