in

2016 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Olacak?

steamdisHepimizin tüm yıl boyunca heyecanla beklediği Steam Yaz İndirimleri’nin bu yılki tarihide bir reddit kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Bir görsel ile sızdırılan bu bilgiye göre Steam Yaz İndirimleri bu yıl “23 Haziran 2016 TSİ 19.45 ile 4 Temmuz 2016 TSİ 20.00” arasında gerçekleştirilecek. Tabi ki bu yaz indirimleri sırasında “American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2(ve DLC’leri)” gibi bir çok oyun indirime girecek.

Bu bilgiyi sızdıran kullanıcının daha öncede indirim tarihlerini doğru sızdırdığını varsayarsak doğru olma ihtimali çok yüksek.

steamyaz

Aynı zamanda bildiğiniz üzere Steam’in yeni politikası gereğince bir kez indirime giren oyunlar ilk günden son güne kadar aynı oranda indirime sahip olacak.

NOT:İndirimlerin tarihi ile ilgili Steam’den resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Sızıntı haberler ile bu tarih çıkmıştır.

9 Comments

Leave a Reply
    • Kesin bir oran veremeyiz. ATS şu an Steam’de -%20 indirimde. Daha fazla indirime gireceğini sanmıyorum. İskandinavya DLC ise -%30-35 civarı bir indirime girebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Written by bazaaredirne

Bazaar Edirne

BeamNG.drive Yeni Spor Arabayı Parçalıyoruz! + Logitech Driving Force GT [Video]

Watch Dogs 2 Fragmanı Sızdırıldı [Video]