Menu
in ,

Yeni Ralli Yarış Simülasyonu: gRally

Yeni Ralli Yarış Simülasyonu: gRally

Bu yıl simülasyon oyunlarına doyacağız gibi… Bağımsız geliştiricilerden yeni bir ralli simülasyonu geliyor. Aslında bağımsız derken onların RBR-Online.it sitesinin takımı olduğunu atlamayalım. Peki RBR ne demek? 2004 yılında çıkış yapan Richard Burns Rally yarış oyunu gerçekçi fizik motoru ile biliniyor. Multiplayer desteği de olan oyun Warthog Games tarafından geliştirilmişti. Richard Burns bir World Rally Championship yarışçısı ve aynı zamanda 2001 yılında şampiyonluğu var.

Sonuç olarak RBR oyuncuları tarafından geliştirilen gRally adlı yeni yarış simülasyonu geçtiğimiz hafta Steam Greenlight’ta yeşil ışık aldı. Şu an PC çıkışı için erken erişim sürümü hazırlanıyor. Henüz bir çıkış tarihi verilmedi. gRally geliştirici takımında kimlerin olduğunu görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Özelliklere geçelim. Malum yeni yapımlara dikkatli yaklaşmak gerek. gRally’de şu an lisanslı bir araç bulunmuyor ve çıkışında sınırlı sayıda yarış arabası olacak. Modlama odaklı bir oyun olacağı ve Unity ile geliştirilen gRally’de mod yapmanızı sağlayacak programlar geliştiriliyor. gRally temelde rbr-online ile aynı fikirlere sahip yani onların açıklamasına göre benzersiz bir zevkin tadını çıkarmak için 60 kişiye kadar gerçek bir ralli yarışın olduğu gibi mücadele etmesini sağlayan çok oyunculu oyun modu olacak.

Eşsiz bir zevkin tadını çıkarmak için, 60’a kadar müşterinin gerçek miting haftasonunda mücadele etmesini sağlayan bir çok oyunculu oyuna hazır olun.

VR, TrackIR ve çoklu ekran desteği ile birlikte popüler direksiyon setlerini ve donanımlarını destekleyecek. gRally’de çeşitli yüzeyler, mevsimler ve gece-gündüz döngüsü ile farklı zaman aralıkları olabilecek.

Oyunda yardımcı sürücünün(co-driver) rolüne çok önem veriliyor. Gerçek bir rallide olduğu gibi özelleştirilmiş notlar bulunacak.

İlk oyun içi video

Steam Greenlight’da yeşil ışık alındıktan sonra yeni bir video paylaşıldı.

“Senin için”

 

Takipteyiz!

SimülasyonTÜRKgRally

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version