Menu
in ,

Train Sim World için Great Western Express DLC’si Geliyor!

Train Sim World için Great Western Express DLC’si Geliyor!

Yolcu trenleri sonunda ekleniyor.

Dovetail Games, Mart ayında yayınladığı yeni tren simülasyonu Train Sim World için yolcu trenleri ve İngiltere hattını duyurdu. İlk sürümde CSX firmasının yük trenleri Sand Patch’de kullanma fırsatı yakalamıştık. Şimdi Birleşik Krallık’a geri dönüyoruz. Great Western Express adı verilen DLC, 24 Ağustos’ta Steam yayımlanacak. İngiltere’nin en yoğun demiryollarının birinde yüksek hızlı ve banliyö yolcu trenlerini kullanacağınız. Bu paket Great Western Railways HST adlı şirketin trenlerini getiriyor. Londra’nın Paddington ana hat istasyonunun Great Western ana hattı boyunca 125mph’ye bu lokomotifleri komuta edebileceğiz.

Ekran görüntülerine baktığımız 4 farklı lokomotifin olacağını görebilirsiniz. Tıpkı CSX Heavy Haul’de olduğu gibi motor vb. özelliklerin farklı olacağı lokomotifler yer alacak.

24 Ağustos tarihine kadar %46 indirimli olarak satın alabilirsiniz.

İlk video;

 

 

Editör yorumu; Train Sim World için ne beklediysek gerçekleşiyor. Tabii şu an oyunun optimizasyonu için olumsuz yorum yapmak zorunda kalıyoruz. Ekran görüntülerinde ki grafiği biz alamıyoruz. Akıcı oynanamıyor. Böyle oldukça fotoğraflara bakıp hayran kalsak da üzülüyoruz.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version