Menu
in , ,

Train Sim World 2020 için Rhein-Ruhr Osten: Wuppertal – Hagen DLC’si yayımlandı

Train Sim World 2020 için yayımlanan yeni DLC ile Rhein-Ruhr Osten bölgesinde Wuppertal-Hagen şehirleri arasında geçen yeni bir rota ekleniyor. DB BR 422 EMU ve DB MRCE BR 185.5 model Alman elektrikli lokomotiflerini kullandığımız güzergahta Wuppertal’tan Hagen şehrine 31 kilometrelik rota eklenirken S8 S-Bahn rotasında ise Schwelm ve Wehringhausen arasında 11 kilometrelik bir demiryolu da geliyor. Journey modu ile 20 saatten fazla oynanış sunarken 5 tane ayrıntılı senaryo görevi dışında 24 saatlik zaman çizelgesinde 160’tan fazla sefer tren simülatörü tutkunlarını bekliyor. Ayrıca bu yeni rota paketi ile Sggmrss Bogie Container Wagon, Shimmns-TTU 722 ve Zacns gibi yeni yük vagonları da ekleniyor.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen ve SimuGraph araç dinamikleri motorunu kullanan Train Sim World 2020 için çıkan Rhein-Ruhr Osten: Wuppertal-Hagen eklentisini Steam üzerinden 50 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

Yeni yayınlanan güncelleme ile San Francisco istasyonunda yoğun saatlerdeki yolcuların işleme performanslarında optimizasyonlar yapılıyor. Ve TSW’nin giriş ekranındaki tanıtım videosunun oynatma performansı da iyileştiriliyor.

Steam

Train Sim World forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version