Menu
in , , , ,

Microsoft Flight Simulator – Antonov AN-225 bu ay sonu çıkıyor!

Microsoft Flight Simulator – Antonov AN-225 bu ay sonu çıkıyor!

iniBuilds tarafından geliştirilen Antonov AN-225Mriya” uçağı bu ay sonu Microsoft Flight Simulator için yayınlanacak. Rusya’nın Ukrayna’yı istilası sırasında yok edilen dünyanın en büyük kargo uçağı AN-225 eklentisi 27 Şubat’ta yayınlanacak. 20 Dolar fiyatla satışa sunulacak. Antonov firması ile işbirliği içerisinde geliştirilmiş. iniBuilds ekibi dün akşam yapılan Dev Q&A canlı yayınında uçağı tanıttı. Jorg Neumann aynı zamanda satışlardan elde edilecek olan gelirin tamamının Antonov şirketine bağışlanacağını belirtti.

İç ve dış modelde tüm ayrıntılarla tasarlanmış. Kokpitin yanı sıra kargo bölümü de modellenmiş ve tablet aracılığıyla tıpkı iniBuilds Beluga eklentisinde olduğu gibi büyük özel kargoları yükleyebiliyorsunuz. Uçağın burnu açılabiliyor ve yükler prosedüre uygun olarak alınabiliyor. İtfaiye kamyonu, helikopter, TIR ve çeşitli özel yükler olacak. 188 tona kadar yükleme yapabileceksiniz. Böylece flightsim topluluğunun uçağın yok edilişinden sonraki en büyük isteği gerçekleştirildi.

Antonov ekibi de bir uçuş simülasyonunda yok edilen uçaklarının dijital olarak tamamen sıfırdan her şeyiyle inşa edilmesinden çok mutlu görünüyor.

İlk etapta PC için Marketplace üzerinde yayınlanacak. 20 Dolar fiyatla satılacak. Xbox Series X|S konsolları için ise Sim Update 12 ile gelecek olan WASM desteği bekleniyor. Yani Mart ayında konsollara gelecek. Bunun nedeni yapılan özel çalışmaların konsolda şu an desteklenmemesidir.

Famous Flyer 04 olarak yayınlanacak.

MSFS – Antonov AN-225 Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2023 Pazartesi

 

 


Öte yandan Andrei – AT Simulations tarafından gelişirilen Antonov AN-2 uçağı da nihayet Mart ayında çıkıyor. O da savaştan etkilenmiş ve yapımı devam edememişti.

 


Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version