Menu
in , , ,

Microsoft Flight Simulator için Türkçe dil desteği duyuruldu!

Microsoft Flight Simulator için Türkçe dil desteği duyuruldu!

İki günde yaşadığımız gelişmeler hem üzdü hem sevindirdi. Microsoft Flight Simulator için Mart ayında Sim Update 12 ile resmi Türkçe dil desteği eklenecek. Dün akşam aylık geliştirici soru&cevap yayınında Korece ile birlikte Türkçe’nin de ekleneceği Jorg Neumann tarafından açıklandı.

Bunun öncesinde Steam’deki MSFS fiyatları ciddi bir zam aldı. Standart sürüm fiyatı 349 TL’den 999 TL‘ye yükseltildi. Deluxe sürümü artık 1.499 TL‘ye satılırken Premium Deluxe satın almak istediğinizde ise 1.999 TL ödemek zorundasınız.

Microsoft mağazasında fiyatlar daha öncesinde bu seviyeye zaten çekilmişti. Xbox Game Pass ile hala MSFS’i deneyebilirsiniz. Ancak bundan sonra indirimlerde bile eski fiyatına zar zor düşecek. Marketplace içerisinde satılan eklentilerde yerelleştirme avantajı hala devam ediyor.


Sim Update 12 betasının önümüzdeki haftalarda çıkması mümkün. Bu güncelleme ile performans optimizasyon çalışmaları yanı sıra Xbox Series konsolu için çok beklenen WASM(WebAssembly) desteği gelecek. Böylece PMDG veya benzer detaylı uçakları özel sistemlerle geliştirenler ürünlerini konsola getirebilecekler. Burada çeşitli iyileştirmeler ve geliştiricilerin uzun süredir istedikleri de yer alıyor. 40. yıl sürümü ile gelen uçaklarda ve genel olarak çeşitli düzeltmeler de güncellemede bulunacak. Helikopter ve Planör iyileştirmeleri de olacak. 16 motorlu dikey kalkış yapabilen hava aracı da bundan faydalanacak. Termallerde düzenlemeler olacak. Ve Türbülans özelliği sonunda ekleniyor.

Mart sonuna doğru tam sürümün çıkmasını bekliyoruz.

 

 

 

Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version