Menu
in ,

Kocaelili geliştiricilerden ünlü olma simülasyonu: Rock Star Life Simulator

Kocaeli’de 5 kişilik takımdan oluşan indie oyun stüdyosu HOGO Games‘in Rock Star Life Simulator isimli yapımı için 1 Eylül’de Steam sayfasında demo yayınlanacak. Oyunda bir yetenekli bir rock sanatçısıının sokakta gitar çalmaya başlayıp dünya yıldızı olmaya çalışma serüveni simüle ediliyor. Oyunda alacağınız kararlar ile oyunun gidişatı şekillenecek.
Tam sürüm çıkış tarihi henüz bilinmeyen Rock Star Life Simulator için 1 Eylül 2023’te Steam üzerinden ücretsiz demosuna erişebilirsiniz.

Rock Star Life Simulator, çok kapsamlı bir ünlü olma simülasyon oyunudur. Sokakta gitar çalarak başladığın bu serüvende kendi grubunu kur. Kazandığın ün, para ve karizmayı doğru kararlar ile koru ve dünya yıldızı ol!

Oyunumuz yetenekli bir rock sanatçısının sokakta gitar çalmaya başlayıp dünya yıldızı olmaya çalışma serüvenini simüle ediyor. Oyunumuzda alacağımız kararlar ile oyunun akışı şekillenecek. Kendini bu ışıltılı hayata kaptırıp kariyenin mahvoluşunu izleyebilir ya da rockstar rüyasını yaşayabilirsin.
Bir rock star olmak istiyorsan tabii ki iyi gitar çalmalısın. Gitar çalmada ustalaş ve istatistiklerini geliştir. Ekipmanlarını ve istatistiklerini yükselterek daha iyi mekanlarda çal ve repertuarını genişlet.
Aşk hayatında başarılı olabilmek için yeteri kadar karizmatik misin ya da zengin olacak kadar şanslı mısın? Barda takıl, rahatla ve kendine bir partner ara.
Dünya yıldızı olmak kolay bir serüven değil, sürekli kendini geliştir.

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version