Menu
in , ,

ETS 2 West Balkans – Akaryakıt İstasyonları, TIR Parkları ve Dinlenme Tesisleri

ETS 2 West Balkans – Akaryakıt İstasyonları, TIR Parkları ve Dinlenme Tesisleri

Batı Balkanlar genişlemesinde bulunan tüm akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesisleri ile TIR parkları gerçeğe uygun şekilde özenle tasarlanıyor. SCS Software, ETS 2‘nin West Balkans DLC‘sini Perşembe akşamı canlı yayında da oynamadan önce 27 yeni ekran görüntüsü ile yol üzerinde dinlenmek ve yakıt ihtiyacını karşılamak için duracağımız alanları tanıtıyor.
SCS ekibi akaryakıt istasyonları için daha fazla boş alan seçenği yaratan, genişletilmelerine veya farklı şekilde inşa edilmelerini sağlayan yeni bir sistem oluşturduğunu belirtiyor. Bu da alanları oyuncu için dinamik hale getirme fırsatı veriyormuş. Bu değişiklik ile birlikte istasyonların görsellerini de biraz Balkanlar için yerelleştirip geliştirmeyi tercih etmişler.
Ayrıca aşağıdaki ekran görüntülerinin ikisinde TIRSAN dorse görülüyor. West Balkans ile birlikte ardı ardına çıkacağını anlayabiliriz.

Batı Balkanlar’da NADA, APUS OIL, BTS Petrol gibi akaryakıt istasyonları işleten birkaç yeni şirket bulacak ve bunlara Balkanlar’dan olmayan diğer markalar da katılacak. Bunlardan bazıları modern bir görünümde tasarlanmışken diğerleri ise biraz eskimiş gibi görünüp eşsiz simgesel yapılara da sahip olacak.

Küçük mola yerlerinden daha büyük dinlenme yerlerine kadar Batı Balkanlar’ın pek çok otoyolunda veya köy yolunda mola verebileceğiniz bir yer her zaman olacak. SCS ekibi DLC’yi çıkarmak için sıkı çalışmaya devam ediyor. Yeni görüntüler ve kısa tanıtım videoları paylaşıldıkça oyunculardaki heyecan da artıyor.

West Balkans DLC’sinin ardından Kuzey İskandinavya genişlemesini beklerken ondan sonra da çıkacak olan Yunanistan DLC‘si geçtiğimiz hafta onaylanmıştı.

Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version