Menu
in , ,

ETS 2 için TIRSAN Dorselerinden İlk Görüntüler Geldi!

ETS 2 için TIRSAN Dorselerinden İlk Görüntüler Geldi!

SCS Software, TIRSAN ile yaptığı anlaşmayı ve modellediği dorselerin görüntülerini bugün resmi blogunda ilk kez paylaştı. Yılbaşı yayınında bir fotoğraf ile ETS 2 için TIRSAN Dorseleri DLC’si duyurulmuştu. Bu anlaşmanın Kassböhrer markasını da kapsadığı düşünülüyor. SCS ekibi TIRSAN dorseleri ile ilgili çalışmalarını paylaşmaya devam edecek. TIRSAN DLC’sinin çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Euro Truck Simulator 2’ye TIRSAN geliyor!

“TIRSAN, Türkiye merkezli, ticari kullanıma yönelik yüksek kaliteli treylerlerin(dorse/trailer) lider üreticisidir. Şirket 45 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir ve yenilikçi tasarımları, olağanüstü yapı kalitesi ve üstün müşteri hizmetleri ile güçlü bir üne sahiptir.

Çeşitli sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak için yarı römork(semi-trailer) pazarına yönelik en geniş ürün yelpazesini sunan TIRSAN, taşımacılık, lojistik, inşaat ve tarım dahil olmak üzere çok çeşitli sektörler için römork üretmektedir. Ürünleri dayanıklılık, verimlilik ve güvenlik özellikleriyle tanınmakta, bu da onları işletmeler için tercih edilen bir seçenek ve Türkiye’de bir lider haline getirmektedir.

Size Euro Truck Simulator 2’deki TIRSAN ile neyin beklediğimizi ve geleceğin neler getireceğini göstermek için sabırsızlanıyoruz. Onların ekibiyle tanışmak ve konuşmak büyük bir zevkti. Bize tanışma ve birlikte çalışma fırsatı verdikleri için onlara teşekkür ediyoruz.”

İlk modellerin damperli(T.SKS) ile platform(K.SPS) dorse olduğu gösteriliyor. Bazı modellerin TIRSAN ürün grubunda yer alsa da Kassbohrer markası ile satıldığını ekleyelim. Perdeli dorseden de görüntü bekliyoruz. 🙂

17 Şubat’ta ise TIRSAN ekibi SCS Software’ın Prag’taki stüdyosuna gitmişti.

 

ETS2 TIRSAN DLC’si ana konusu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version