Menu
in

KARŞIMIZDA: 2016 Steam Ödülleri!

KARŞIMIZDA: 2016 Steam Ödülleri!

Sonbahar indirimleri ile başlayan yeni bir olay: Steam Ödülleri

Steam sonbahar indirimleri geçtiğimiz gün başladı. İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz. İndirim kampanyasına artık alıştık pek farklı gelmiyor ama Valve yeni bir olay başlattı. Steam Ödülleri!

İnsanlık tarihinde ilk kez Steam Topluluğumuz prestijli Steam Ödülleri için adayları belirleyecek. Bu Kasım ayında kendi ödül kategorinizi de oluşturabilme fırsatınızın olduğu 8 farklı kategoride adayları belirleyeceksiniz.

Şu adresten ödül süreci ile ilgili tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Kısaca anlatmak gerekirse 23 – 29 kasım tarihleri arasında çeşitli komik(!) kategorilerde sevdiğimiz o ödülü hak etmesini istediğimiz oyunları seçip aday olarak göstereceğiz. Sonuçlar Aralık ayında açıklanacak.

Örnek olarak;

“Zamanın Eskitemediği” Ödülü

Bu ödül oynadığınızda bugün de hâlâ ilk günkü gibi iyi olan oyun içindir. Yeni oyunlar yayınlanmış olabilir ancak önemli değillerdir… Her zaman için bunu oynamak için geri döneceksinizdir.

Buna benzer pek çok ödül kategorisi var. Normal ödüllere hiç benzemiyor. Steam gücünü doğru kullanıyor diyebiliriz ama umarız sonuçları beklendiği gibi olmaz. Ödüller doğru yere gider!

Biz ne yapıyoruz?

Sevdiğimiz simülasyon oyunlarına aday olması için oyluyoruz.

Örnek vermek gerekirse Steam uygulamanızdan sevdiğimiz bir oyunun mağaza sayfasına giderek. “Bu oyunu bir ödül için aday gösterin” butonuna basıyoruz.

Ardından şöyle bir pencere açılıyor ve kategoriyi seçiyoruz.

Steam anasayfasına ulaşmak için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version