Menu
in , , , ,

American Truck Simulator – Logitech G920 İncelemesi / Ayarlar / Performans / Video

American Truck Simulator – Logitech G920 İncelemesi / Ayarlar / Performans [Video]
18 vites şanzımana sahip uzun burunlu Amerikan çekicilerini Logitech G920 direksiyon seti ile test ediyoruz.

American Truck Simulator ve Euro Truck Simulator 2’nin direksiyon seti performansı üzerine sayfalarca yazılır. Günümüzde direksiyon aldırma sebebi olan ATS/ETS 2’nin Logitech G920 performansını test ediyoruz. Logitech G920 + Shifter ile birlikte American Truck Simulator/Euro Truck Simulator 2 kamyon simülatörünü aşırı gerçekçi bir şekilde oynayabiliyoruz. İstediğiniz vites, şanzıman modunu seçerek gerçekçilik katabiliyorsunuz. 900 derece desteği bulunan ATS’de direksiyon seti ile oynarken gerçek bir TIR’da olduğu gibi manevralar yapacaksınız. Bununla birlikte dorseyi park edememe bahaneniz de kalmıyor. 😀

Tabii American Truck Simulator’da işler değişiyor. Çekici uzunlukları neredeyse dorse uzunluklarıyla yarışır halde haliyle bunları park ederken, manevra yaparken bir direksiyon setinde tıpkı gerçek bir aracı kullanır gibi davranacaksınız. Performansını en çok merak ettiğimiz oyunlardan biriydi ve şimdi size gösteriyoruz.

Not: İncelemede Logitech G920 modeli kullanılmıştır. G29 direksiyon setinde de tıpatıp aynı işlemler gerçekleştirilecektir.

Xbox One ve PC için geliştirilen Logitech G920 Driving Force Yarış Direksiyonu özellikleri

İyi Seyirler…

Logitech G920 inceleme videoları serisinin 11. bölümüdür. Bu bölümde ilgili simülasyon yapımları Logitech G920 ile incelenmektedir. Videolarda ayarlar gösterilip performans testleri yapılmaktadır. Takipte kalın!
Logitech G920 ilgili konular https://www.simulasyonturk.com/tag/logitech-g920/

ATS Kontroller Ekranı

Aktarmalı, Takviyeli ve diğer modlar videoda anlatılmıştır. Videoda 18 vites şanzıman olarak kullandık. Bunlarla birlikte Düşük-Yüksek vites mantığını getiren Eaton Fuller 10, 13, 18 vites sisteminin nasıl çalıştığını da gösterdik.

Bizim kontrollerimizi kullanmak için controls.sii dosyasını indirip Belgelerim/American Truck Simulator/profiles içerisindeki profil klasörünüze atınız. Bizim ayarlarımızla değişecektir.

Aşağıdaki ekran görüntülerine ayarlarımız bulunmaktadır.


Logitech Gaming Software
Logitech G29/G920 direksiyon setini kullanabilmemiz için Logitech Gaming Software isimli programa ihtiyaç duyuyoruz. Direksiyon setinizi kurduktan hemen sonra programı şuradan indirip bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Bu direksiyon seti Logitech Türkiye tarafından test ve inceleme yapmamız için gönderilmiştir.

Logitech G920 ürün sayfasına ulaşmak için tıklayın.

 

Ayrıca bakınız;

American & Euro Truck Simulator için SKRS Vites Değiştirici Topuzu Projesi

SimülasyonTÜRKAmerican Truck Simulator

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version