Menu
in , ,

ETS 2’nin 1.35 güncellemesindeki dorse yenilikleri ve geliştirmeleri tanıtıldı

ETS 2’nin 1.35 güncellemesindeki dorse yenilikleri ve geliştirmeleri tanıtıldı

SCS Software dorse haberlerinin ikinci kısmında ETS 2‘nin 1.35 güncellemesinde eklenecek olan yeni dorseleri tanıttı. Daha önce American Truck Simulator için yeni dorseler burada tanıtılmıştı. Geçtiğimiz hafta 1.35 sürümünün kapalı beta testleri başlamış ve 1 ay sonra açık beta olarak sunulacağı da belirtilmişti. Aşağıda ilk olarak yeni eklenen çeşitli konteyner dorselerini görüyorsunuz. Benzer birkaç tür zaten bulunuyor yeni güncellemede aşağıdakiler eklenecek. Yeni yükler taşınabilecek.

 
Tomruk dorseleri bu güncellemede ekleniyor. Hem kişisel dorse olarak sahiplenebilecek hem de Schwarzmüller paketinde yer alan versiyonu bulunacak. Aşağıda görüldüğü gibi çeşitli özelleştirmelerle birlikte HCT türünü de destekliyor.
 
 
Almanya ve Hollanda’da yapılan başarılı denemeler sayesinde artık çift dorseleri bu ülkelerde de kullanabileceksiniz. Yine görüldüğü üzere dorse için oyunda var olan tüm kombinasyonlar seçilebiliyor.
 
ETS 2 topluluğununun çok istediği Schwarzmüller dorselerinin kişisel dorse desteği de nihayet 1.35 ile geliyor. Aşağıda görüldüğü üzere Schwarzmüller dorse paketini satın alanlar artık oyun içerisinde bunları kişisel dorse şeklinde sahiplenebilecek ve özelleştirebilecek.
 
 
Krone Boxliner dorsesi için 40 feet konteyner taşıyabilen uzatılmış versiyonu yapılmış. 1.35’te bunu da göreceğiz ve elbette aşağıdaki yükleri taşıyabileceksiniz.
 
1.35 güncellemesinde başka neler olacak? Bu tür blog yazılarıyla öğrenmeye devam edeceğiz.
 
 
Euro Truck Simulator 2 forumu için buraya tıklayın.
 
SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version