Menu
in , ,

American Truck Simulator’ın 1.35 güncellemesinde eklenecek yeni dorseleri tanıtıldı

SCS Software, Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator‘ın 1.35 güncellemesinde çok sıkı bir şekilde çalıştığını ve şimdiye kadar ki en büyük güncellemelerden biri olacağını yeni blog yazısında açıkladı. Geniş bir açık beta periyodu planlanan güncelleme için hala yapılacak bir sürü iç test ve ayarlamalar var. Önümüzdeki haftalarda paylaşılacak olan bir dizi blog yazısında önemli olan yeni özelliklere ve yeni içeriklere odaklanacaklar. Bugün American Truck Simulator için 1.35 güncellemesi ile eklenecek olan yeni dorse türleri ve yükleri tanıtılıyor. Bu yeni eklenen dorseler Kuzeybatı Pasifik bölgesinde çok kullanışlı olacakmış. Talaş taşıma dorseleri özellikle Oregon ve yakında çıkacak olan Washington eyaletlerindeki ağaç işleme sanayisine hizmet vermek için geliyor. Bu dorselerde üç gövde çeşidi olacak; kapalı van, kayar tabanlı ve simgesel göbekli van dorse bulunacak. Talaş taşıma dorseleri tamamen kişisel olarak satın alınabilir olacak ve onlara yük piyasasından iş bulabileceksiniz. Ayrıca bu dorseleri diğer eyaletler ve endüstriler için de uygun yüklerde kullanmayı planlıyorlar.
 
 
Ayrıca Washington eyaletine sürerken Kenworth T680 çekicilerinin yer aldığı sırtına alarak çekilen “piggyback” kamyon taşımacılığını da göreceğiz. Yeni Kenworth kamyon üretim tesisi oyun dünyasındaki tüm kamyon galerilerine teslim edilmesi için birçok sayıda çekici üretecek. Bu özgün özellik ileride daha ayrıntılı bir konuda anlatılacak.
 
 
Bu güncellemede çok istenen B-double dorseler de eklenecek. Bunları yasal olarak Oregon ve Washington eyaletlerinin yollarında görebileceğiz. Farklı dorse türleri ile çok sayıda kombinasyon yaparak kullanabileceğiz.
 
 
 
Son olarak ise konteyner taşıma iskeleti dorsesi “Skeletal Container Carrier” de geliyor.
 
Önümüzdeki blog yazısında ise ETS 2 oyuncuları için yeni dorse eklemeleri tanıtılacak.
 
1.35 güncellemesi için kesin bir çıkış tarihi yok. Ancak kendi yaptıkları canlı yayınlarda ilkbahar sonu gibi çıkabileceği belirtilmişti. Oyuncuların hem ETS 2 hem de ATS’den oldukça yüksek bir beklentisi var. Yarım kalan özellikler ile birlikte açıklanan çok daha büyük özellikler 1.35 güncellemesi ile gelmesi bekleniyor.
 
SimülasyonTÜRK
 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version