Menu
in , ,

ETS 2 Germany Rework – Ren-Ruhr: Endüstri ve Kavşaklar

ETS 2 Germany Rework – Ren-Ruhr: Endüstri ve Kavşaklar

Almanya yenileme güncellemeleri Ren Bölgesi‘nin endüstri ve kavşakları ile devam ediyor. SCS Software, Euro Truck Simulator 2 için Köln, Düsseldorf, Dortmund ve Duisburg gibi büyük şehirleri kapasayan Ren-Ruhr bölgesini DLC standartları kalitesinde güncelliyor. Ülkenin en büyük metropolitan alanlarından biri olması ve ülkenin endüstriyel kalbi olarak bilinmesi nedeniyle bölgenin zengin tarihi, Ren Nehri kıyısındaki dinamik kentsel ağıyla öne çıkıyor.

Almanya yenileme güncellemesinin arkasındaki takım oyun içi ekonomiyi güçlendirerek bu bölgenin önemini yansıtmak istemiş. Bunu başarmak için de Köln gibi şehirlerde artık oyuncuların teslimat yapabilceği altı yeni depo ile mevcut iki depoda büyük değişiklikler hazırlanmış. Otomobil fabrikalarından demiryolu depolarına, hurdalıklara ve nehir limanlarına kadar çeşitli endüstrileri bulabileceksiniz. Almanya’nın en işlek 4. havalimanı olan Düsseldorf’a da teslimat yapacak ve hatta bu mehşur havaalanı için SkyTrain’in de eklendiğini görebileceksiniz.

Elden geçirilen önceki bölgeler gibi bu bölgenin de tamamı yol ağı dahil olmak üzere baştan aşağı yeniden inşa edilmiş. Ren Bölgesi’ndeki yolculuklarınızda yeni kavşaklar da yer alacak. Bunlardan biri oldukça büyük ve karmaşık bir spagetti kavşağı olan Kreuz Kaiserberg‘dir. SCS ekibi bu ünlü kavşağı alanın boyut ve öçek sınırları içinde mümkün olan en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmış. Ayrıca şehir içinde daha gerçekçi kavşaklar da oluşturulmuş çünkü bu yapılaşmış alanlar genellikle yüksek trafik hacimleriyle başa çıkmak için bir dizi farklı kavşak türüne sahiptir.

Video

SCS Software bu yenileme çalışmasının 1.50 ya da hangi sürümde gelebileceğini henüz belirtmedi. İlerleyen aşamaları tanıtmaya devam edecekler. Daha önce şehirlerin etrafındaki yollar yenilenmişti ancak şimdi baştan sona her şeyi yenileniyor.

 


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

 

 

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version