Menu
in , ,

Alaskan Road Truckers tam sürümü yayınlandı!

Alaskan Road Truckers tam sürümü yayınlandı!

Road Studio tarafından geliştirilen Alaskan Road Truckers tam sürümü Steam’de PC için yayınlandı. Konsollar için önümüzdeki aylarda çıkacak. Oyunu Movie Games ve Green Man Gaming iş birliği içerisinde çıkarıyor. Steam fiyatı 210 TL olarak belirlenen oyun 25 Ekim’e kadar %10 indirimle 189 TL’den satılacak. Yol haritasında yeni haritalar ve güncellemeler de bulunuyor. Aralık ayında buzlu yolların yer alacağı Ice Road Expansion yayınlanacak. Önümüzdeki yılın başında ise kamyonculuk özellikleri ile ilgili güncelleme çalışmaları yapılacak. Uzun vadede modlama desteğinden bahsedilse de şu an oyuncular daha çok basit sürüş fizikleri ve çeşitli sorunlardan dert yanıyor. Çıkıştan sonraki ilk güncellemesi de az önce yayınlandı.

Lisa Kelly tarafından seslendirilen tanıtım videosu

Alaskan Road Truckers, Alaska’nın acımasız şartlarında yer alan, eşsiz bir oyundur. İyi bilinen simülasyon klasik oyunlarını, hayatta kalma türünün elemanları ile harmanlar. Kemerinizi bağlayın, gerçek bir maceraya başlıyoruz!

Alaska’yı düşündüğünüzde aklınıza gelenler nedir? Büyük ihtimalle yükselen dağlar ve sert kışlardır. Alaska, keşfedecek eşsiz bir yerdir. Bunun, bütün devleti kamyonlar gezmekten daha iyi bir yöntemi var mı? Değişen mevsimlerin öngörülemezliğini yaşarken, kamyonunuzun durumunu ve sürücüsü olarak sizi nasıl etkileyeceklerini görün.

Alaska’yı amaçsız gezmek hayaldir. Ama gerçekçi olalım, kamyonunuza petrol almak ve karnınızı doldurmak için paraya ihtiyacınız vardır.

Bir kargo teslim ederek seyahate başlayın. Kariyerinize devam ederken, daha iyi kamyonlara ve ekipmanlara erişip, daha zor misyonları da üstlenebileceksiniz. Dikkatli sürün, çünkü kargonuzu kaybederek ya da kamyonunuzu bozup, borca girebilirsiniz.

Adrenaline hazır mısınız?

Kamyon değil, kamyoncu olarak oynuyorsunuz! Direksiyon arkasındaki gerçek bir kişisiniz. Hem bir insanın, hem de bir makinenin ana ihtiyaçlarını keşfedin. İstatistik yönetimine ve aracınızın durumuna dikkat etmeniz gerekecek. Aç ya da yorgun olabilirsiniz, o yüzden yemeniz ve uyumanız gerekir. Kamyonunuzun da bakıma ihtiyacı var – yakıt almanız, yağ değiştirmeniz, kış için zincir takmanız gerekir. Yolda karşılaşabildiğiniz tüm zorlukları yenin!

Birçok özellik arasında:

  • Değişen mevsimli ve gündüz/gece çevrimine sahip dinamik hava sistemi
  • Oyuncunun yürüyerek veya araçla keşfedebileceği, geniş etkileşimli harita
  • Kariyer gelişimi
  • Hayatta kalma sistemi
  • Edinecek faydalı bilgi ve keşfedilecek sırlar
  • Kamyonunuzun geliştirilmesi ve tamiri
  • Sürerken fethedilecek birçok yol, güzergah ve çorak yer

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version