Menu
in , , ,

Infinite Flight, Türkçe dil desteğine kavuştu!

Infinite Flight, Türkçe dil desteğine kavuştu!

Mobil uçuş simülatörü Infinite Flight için 23.3 güncellemesi ile resmi Türkçe dil desteği eklendi. Topluluk içerisinden gönüllü olarak tunamkol ve ali_ibrahim tarafından yapılan çeviri çalışmaları sayesinde kendi dilimizde kullanabileceğiz. Emekleri için teşekkür ediyoruz. Güncellemede multiplayer için yenilikler ile birlikte Taxiway çizgi renkleri de daha iyi rehber olabilmesi için iyileştirilmiş. Pek çok havalimanı yine 3D özelliğine kavuşurken onlarca meydan için yenileme çalışmaları da yapılmış. Daha önceki güncellemelerle gelen LTCG Trabzon Int. Airport ve LTFM Istanbul Int. Airport için de çeşitli iyileştirmeler var.

LaGuardia (KLGA), Cape Town (FACT), Vancouver (CYVR), Seoul (RKSI), Tokyo Haneda (RJTT), ve London City (EGLC) gibi havalimanları içi ATC kuleleri de gerçeğe uygun olarak modellenip dahil ediliyor.

Space Shuttle görevi de geri geliyor. Atlantis ile motor gücü olmadan dünyaya geri dönmeye çalışacaksınız. Bu görev Infinite Flight Pro kullanıcıları tarafından yapılabiliyor.

 

Türkçe ekran görüntüsü ise Ali İbrahim tarafından paylaşıldı.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version