Menu
in , ,

Yeni Çiftçilik Simülasyon Oyunu: Farming 2017

Yeni Çiftçilik Simülasyon Oyunu: Farming 2017

Çiftçilik simülasyonlarında rekabet kızışıyor…

 

Bu haber biraz karışık olacaktır baştan uyaralım. Bildiğiniz gibi UIG Entertainment ve Bandai Namco firmaları Professional Farmer, LumberJack isimlerinde anlaşarak 4 oyun çıkarmaya çalışmışlardı. Uzun süredir haber alınamıyordu. Oyunlar sürekli olarak Amazon sitesinde erteleniyordu. UIG Entertainment firmasının adının çıkarıldığını ve VIS Games’in oyunu geliştirdiğini öğrenmiştik. Şubat ayı sonunda çıkması beklenen ama hiç umut olmayan Der Landwirt 2016 yani Professional Famer 2016 oyunun adı değişerek ertelendi. VIS Games oyunun adını Farming 2017/Landwirtschafts 2017 olarak belirlemiş. 2016 yılında çıkacağı belirtilen oyunun ismi problemlere neden olabilir.

Giants Software ve Focus Home Interactive bu hafta başında Farming Simulator 17 oyununu resmi olarak duyurdular. Yıllar önce çıkan Agrar Simulator 2011 oyunuyla başlayan telif sorunları Giants firmasının ısrarı nedeniyle bitmiş ve Agrar Simulator serisi tarihin tozlu sayfalarına gömülmüştü. Ardından UIG Entertainment firması Professional Farmer adıyla oyun çıkarmaya çalışmış en son olarak Bandai Namco ile anlamıştı.

Farming 2017 ve Farming Simulator 17 aynı isim sayılabilir. Öte yandan Farm Expert serisi de var. Onlar da Haziran ayında Farm Expert 2017 oyununu çıkaracaklar ama herhangi bir isim problemi yok. Yeni oyunun kapağında sadece VIS Games yer alıyor. Bandai Namco ortaklığı ne durumda şu an bilgi yok. En son Kasım 2015’de UIG tarafından bir açıklama yapılmıştı.

Eski tanıtım videosu yenilenerek yeniden yayımlandı. Yeni özellikleri böylece görmüş olduk.

Farming 2017, PC ve konsollar için VIS Games tarafından geliştiriliyor. 2016 yılında çıkacağını tekrar belirtelim.

https://www.youtube.com/watch?v=-zaJ8ynWmjI

İsim değişkliği yine olabilir. Farming Simulation 2017 diğer oyunu andırsa da Giants Software oyunun adını artık 2015, 2016, 2017 yerine 15, 16, 17 olarak belirliyor.

Neler yaşanacak merakla bekliyoruz. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalın 🙂

SimülasyonTÜRKFarming 2017 – The Simulation

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version