Menu
in , , , ,

World of Trucks Yılbaşı Etkinliği: Dragon Truck Design Pack DLC Hediyeli!

World of Trucks Yılbaşı Etkinliği: Dragon Truck Design Pack DLC Hediyeli!

Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için World of Trucks Yılbaşı Hediyesi…

Noel Baba’dan acil bir mektup geldi. Bizden teslimatı tehlikeye giren hediyeleri teslim etmemizi yine istiyor! SCS Software daha önce düzenlediği Yılbaşı etkinliğini tekrarlıyor. Uzun süredir merak ettiğimiz Dragon Truck Design DLC’si bu etkinliğe katılanlara hediye edilecek. Grand Gift Delivery 2016 hakkında tüm bilgiler aşağıda!

Noel Baba’nın geyikleri yolda bırakmış bizim beygirler yolda bırakmaz!

Bu Yılbaşı etkinliğinin kuralları;

Avrupa ve Amerika kıtalarında en az 10 farklı şehir arasında hediyeleri teslim etmeniz gerekiyor. Harici Sözleşmelerden online iş alınarak yapılacak. Harita modları geçerli değil.

World of Trucks hesabınızın oyun profili ile senkronize olması gerekir.


Ödül: Dragon Truck Design DLC Steam lisans anahtarları, her bir oyun için ayrı lisans anahtarı olacak ve görevi yerine getirenlere ayrıca World of Trucks’da özel bir başarım verilecek.

World of Trucks hesabınızda Event/Etkinlik kısmından lisans anahtarınızı alacaksınız. Profil kısmından ilerlemenizi görebilirsiniz.

Oyun içinde nasıl alınacak?

Eğer profilinizi World of Trucks ile senkronize edilmişse Harici Sözleşmelere gelip bulunduğunuz veya bulunmak istediğiniz şehire giderek online iş listesinden Hediyeler yazan dorse teslimat görevini alınız.

Euro Truck Simulator 2

American Truck Simulator


Euro Truck Simulator 2:

  • 2 Özel Boyama
  • Ön Tekerlek Jant Kapağı
  • Arka Tekerlek Jantı Kapağı
  • Özel Ejderha Tasarımı Kabin Arka Işığı
American Truck Simulator:
  • 2 Özel Boyama
  • Ön Tekerlek Jant Kapağı
  • Arka Tekerlek Jantı Kapağı
  • Özel Direksiyon Simidi

Bu etkinlik için gerekli güncellemeler yayınlandı(ETS 2 – 1.26.3, ATS – 1.5.2). Bu DLC satın alınmayacak kazanılacak. Daha sonra satın alma imkanınız bulunmuyor. Etkinliğe katılanlara özel bir içerik olacak.

Görevleri yapanlara Dragon Truck Design Pack lisans anahtarı World of Trucks sitesinde verilecek. Hem ETS 2 hem de ATS için ayrı lisans anahtarları olacak.
World of Trucks hakkında tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version