Menu
in , ,

TruckSim, ADAC Truck Grand Prix’de!

TruckSim, ADAC Truck Grand Prix’de!

Nürburgring pistinde gerçekleştirilen yarışa katıldılar.

iOS ve Android cihazlar için geliştirilen mobil kamyon simülasyonu TruckSim geçtiğimiz hafta Almanya’nın Nürburgring pistinde düzenlenen ADAC Truck-Grand Prix’e katıldı. Burada TruckSim’in beta versiyonu tanıtıldı. Castrol Team Hahn Racing ekibini ziyaret ederek şampiyonları Jochen Hahn, TruckSim’in oyun içinde tasarlanan Castrol aracını verilen tablette test etti. TruckSim tanıtım çalışmalarında ADAF Truck Grand Prix yarışmacılarından Castrol Team Hahn Racing da kullanılıyor. 

Ayrıca 25 Haziran’da MAN lisansının alındığını belirtelim. TGX ve TGS modelleri oyunda lisanslı olarak bulunacak. Yeni firmalarında lisans vermesi bekleniyor.

Son fotoğrafta Robin ve babası Friedbert, TruckSim’in çekilişinde ADAC Truck Grand Prix ziyaretini kazandılar. Castrol ekibinin şampiyon sürücüsü Jochen Hahn ile fotoğraf çektirme fırsatını yakaladılar.

TruckSim ne zaman çıkacak?

Bu yaz sonuna doğru çıkış yapacağı açıklandı. iOS ve Android cihazlarda kullanılabilecek. Avrupa kamyon simülasyonunda ülkeler ve şehirler arasında taşımacılık yapacağız. Lisanslı kamyonlar çeşitli dorse yükleri gerçeğe göre tasarlanmış şehirler ve yollar oyunda bulunuyor.

 

*SimülasyonTÜRKTruckSim

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version