Menu
in , ,

Truck World: Australia için ilk oynanış videosu yayınlandı

 

Kasım 2021‘de yepyeni bir tanıtım videosu ile Truck World: Australia için HypeTrain Digital yayımcı şirketi ile çalışmaya başladıklarını duyurmuşlardı. Truck World stüdyosu şimdi ise iştahınızı kabartacak bir oynanış videosu ile geri döndü. Unreal Engine 4 üzerinde geliştirilmeye devam edilen oyun için aşağıdaki videoda oynanış mekanikleri tanıtılıyor. Interaktif kontrol sayesinde radyonun bulunduğu yere tıklayıp müziği kapatabiliyorsunuz. Kabindeki neredeyse her parça interaktif tasarlanmış. Mack Superliner(lisanssız) çekicisi ile lowbed dorsenin önüne beşinci tekerleği doğru hizalayacak şekilde yanaşıyor. El frenini çekiyor ve kapıyı açıp araç iniyor. Yükün iyice bağlandığına emin olmak için kemerleri kontrol ediyor ve bir tanesini sıkıyor. Ardından dorse ayaklarını gidip kaldırıyor. Tüm bunlar Truck World: Australia’nın neden farklı olduğunu gösterecek şekilde planlanmış. Hava hortumları ve kablolaları da yine siz bağlıyorsunuz. Dönüşlere dikkat ederek depodan çıkmaya çalışıyor. Çamurluklar da hareketli tasarlanmış.

Aracın kokpitteki davranışı ve sürüş sistemine dair bazı detaylar göze çarpsa da bundan sonraki videolarda seyir hızınını görmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Hem kokpit hem de dış modeldeki kaplamalar yüksek kalitede eklenmiş. Çıkışa doğru umarız grafikler optimizasyon nedeniyle düşürülmez veya buna uygun çözümler üretilir. Sesler de şimdiden iyi duruyor. Özellikle lastik modellerinde dişleri 3D olarak görebilmek harika olmuş. Harita dünyasındaki zemin dokuları da oldukça yüksek kalitede tüm bunlar topluluğu büyülemek için de sonuna kadar açılmış olabilir. Tekrar ekleyelim oyun tanıtıldığından beri ortamlardaki tüm objeler detaylı ve yüksek kalitede olduğu için performans optimizasyonunun iyi yapılması gerekiyor.

Gerçekçi grafiklere sahip kamyon simülasyonu projesinden öteye gidebilecek bazı özellikleri şimdiden görmeye başladık. Hem geliştiricinin hem de yayımcı firmanın yaklaşımları umarız topluluğun yararına olur. Birçok ayrıntı ile gerçekten uğraştıklarına bu video ile kısmen imkan olmuş olabilirsiniz. 🙂

 

 

Steam


Truck World: Australia ana konusu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version