Menu
in , ,

F1 Manager 2022 – Çıkış Tarihi ve Fiyatları Açıklandı – Oynanış Videosu

Formula 1’in resmi menajerlik oyunu F1 Manager 2022 için çıkış tarihi verildi. Bugünden itibaren ön sipariş verenler 25 Ağustos’ta oynayabilecek. Normal çıkış ise 30 Ağustos 2022 tarihinde olacak. Türkçe dil desteği ile de yayınlanacak olan F1 Manager 2022’nin Steam ve Epic Games Store‘da 329 TL belirlenmiş. %10 indirimle 296 TL’den satılıyor. PlayStation için 479 TL olurken Xbox konsolu için 407,50 TL’den satışa sunuldu. %10 indirim konsollar için de geçerlidir.

Frontier Developments stüdyosu harika bir iş çıkarmış. Oyun içi görüntülerde Formula 1 yarışlarını normal sürüş simülasyonundaki kalite aktarmak gerçekçiliği doruklara çıkaracak. Tüm kullanıcı arayüzü ve özellikleri, yazı tiplerinden renk seçimlerine kadar FIA tarafından TV kanallarında yayınlanan arayüzlere uygun hazırlanmış. Yarış sırasında yaşanabilecek olayları bir menajerlik oyununa göre çok daha fazla detay ve görsellikle görebileceğiz. F1’de bulunan 10 takımın tüm özellikleri aktarılmış. Grid görüntüsü bile insanları şaşırtacak detaylarla hazırlanmış.

Formula 1 tutkunları, 1 Temmuz’da çıkacak olan EA Sports F1 22‘den sonra bu kez menajerlik oyunu F1 Manager 2022 için 25 Ağustos gününü sabırsızlıkla bekleyecek.

Tanıtım videosu

Steam

F1® Manager 2022, ön sipariş verenlere 5 gün erken erişimle 25 Ağustos’ta Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, ve Xbox One için yayınlanacak. Normal yayın günü ise 30 Ağustos 2022!

Resmî lisanslı F1® Manager 2022’de Formula 1®’e damga vur. 2022 personel ve pilot kadrosuyla ekibini seç ve patron ol. F1® Manager 2022’yi sadece oynamakla kalmayacaksın, tam F1® lisansı ve gerçeğe yakın sunumla onu yaşayacaksın da.

Kariyer – En İyisi Ol

Formula 1® için cesur ve yeni bir çağda, yeni bir hikâye yaz. F1® takımını seç ve resmî 2022 yarışları boyunca yolculuğuna gridin arkasından başlayarak veya pol pozisyonunda yer alarak takımını zafere ulaştır; F1® Manager’de seçim sana ait. Görevin, sezon hedeflerine ve uzun vadeli hedeflerine ulaşarak yönetim kurulunu etkilemek, takımının başarısını gelecek yıllarda güvence altına almak.

Genel Merkez – Takımını Kur

Teknik ekibin, yarış operasyonlarının kalbidir. Yarışlar arasında takımının her detayını Genel Merkezden kontrol et. Yıldız sürücülerinin ve personelinin performansını incele, mali durumunu iyileştir ve yaklaşan yarışlarda kendine ekstra avantaj sağlamak için rakip takımlardan sınıfının en iyisi personeli keşfet.

Fabrika – Arabanı Mükemmelleştir

2022’nin çarpıcı yeni otomobil tasarımı üzerinde çalış ve rakiplerine her zamankinden daha yakın yarış. Sıradaki yarışa hazırlanmak için arabalarına yeni parçalar tak. Sıradaki pistlerde avantajlar elde etmek için mühendislik yaklaşımını seç; iyi dengelenmiş bir sistem mi geliştireceksin, iyileştirilmesi gereken alanlara mı odaklanacaksın yoksa performansın belirli yönlerini mi geliştireceksin?

Yarış – Stratejini Oluştur ve Uygula

Işıkların söndüğü andan damalı bayrağa kadar kontrol sende. Pit stratejisinden lastik seçimlerine ve sürücü çağrılarına kadar tüm kararlar senin elinde. Yaklaşımını planla, hava durumu ve değişken pist koşulları gibi dinamik yarış olaylarına karşı hamle yapmaya hazır ol. Gerçek hayattaki yayın kalitesinde sunulan resmî F1® yarışının, aşırı gerçekçi simülasyonuna kendini kaptır.

 


F1 Manager 2022 ana konusu için buraya tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version