Menu
in , , ,

SCS Software, ETS 2 İskandinavya ve Dahası…

SCS Software, ETS 2 İskandinavya ve Dahası…

İskandinavya DLC’si, Euro Truck Simulator 2, SCS Software geçmişi ve geleceği, World of Trucks ve diğer projeler…

Bir hafta içerisinde Euro Truck Simulator 2 için İskandinavya harita genişlemesi çıkacak. Planlanandan daha fazla uzun sürdüğünü tekrar yineliyorlar.

Geçtiğimiz iki yıl içinde şirketin insan gücünü iki katına çıkardılar. Projelerin sayısı da dört katına çıktı. Aynı anda idare etmeye çalışıyorlar. ETS 2 dünyasını daha fazla bölgeyle genişletmeye kararlılar. Bu sürede American Truck Simulator üzerinde çalışmaya başladılar. Birkaç kişi ise Coach Bus projesi üzerinde çalışıyor(Tur Otobüsleri, Euro Coach Simulator). World of Trucks için uzun vadeli bir vizyona sahipler. Kalıcı kitlesel-multiplayer online kapasitesi ile nihai kamyon meta-oyunu haline gelmek.( Sanal gerçeklik ile denemişler, modifikasyonculara daha iyi araçlar oluşturmak için zaman adanmıştır.

Ulaştırmayla ilgili şirketlerle oyunlarında görünmesi için konuşuyorlarmış. Tüm bunların ortasında mühendislerden oluşan çekirdek bir ekip şirket içinde sürekli oyun motoru yükseltmesi ile uğraşıyor. Grafik ve ses yeteneklerini geliştirmek, AI yani yapay zekaya yeni numaraları öğretmek, fizik simülasyonunu daha ayrıntılı yapmak, içerik oluşturma ekibi için yeni özellikler ve aletleri getirmek.

15 yıldan fazladır bu oyunlar üzerinde çalışıyorlar. Bunları defalarca söylemişlerdi. Kolay bir yoldan gelmediler. Kısacası küçük bir şirketten bu hale geldiler. Sadık hayran kitlesi, yürütülen birçok proje, daha sağlam bir yapı vs…

Önümüzdeki birkaç gün çok heyecanlı olacak. 1.17 güncellemesi önümüzdeki hafta başı piyasaya sürülecek(Tamamlanıyor). İskandinavya’nın optimizasyonundan emin olmak için sıfırıncı gün güncellemesi üzerinde çalışılıyor(Zero-day update- henüz yaması bulunmayan sürüm). Euro Truck Simulator 2 web sitesini yeniden başlatacaklar. Web siteleri yenilenecek. DLC’nin dijital ve perakende kanalları üzerinden dağıtılmasıyla uğraşıyorlar. Bunun yanında PR çalışmaları devam ediyor. İskandinavya DLC’sinin çıkışından hemen sonra 1.17 güncellemesinin açık beta testlerinin başlaması ile Mercedes-Benz lisansı ve Yeni Actros oyuna dahil olması bu güncellemeyle olacak. Böylece ek geciktirmeler olmadan gelecek.

 

Bu mesajların yayılması ve İskandinavya’nın başarması için yapabilecekleriniz;

Steam sayfası, SCS Software Twitter hesabı, Facebook sayfası, World of Trucks hesabınızı oluşturun, forum sayfasına kayıt olun ve onlara şu an devam eden 1.17 güncellemesi hakkında geri bildirimde bulunun.

Ayrıca 3-4 Mayıs tarihleri arasında İngiltere’nin doğusunda yer alan Peterborough kentinde TruckFest etkinliği var. SCS Software CEO’su Pavel Sebor orada olacak. DAF markasının tanıtım alanında Euro Truck Simulator 2’ye gelen DAF XF Euro 6’nın sunumu yapılacak.


 

Steam


Tanıtım videosu


 

Türkçe versiyon


 

DLC’yi satın alarak katkıda bulunabilir. Paylaşılan haberleri, görselleri herkese ulaştırarak haberdar olmalarını sağlayabilirsiniz.

 

 

Euro Truck Simulator 2 Türkiye www.eurotruck2.com

SimülasyonTÜRK www.simulsayonturk.com

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version