Menu
in ,

Pure Farming 17 The Simulator Gamescom’da!: Tüm Bilgiler ve Oyun İçi Görüntüler

Pure Farming 17 The Simulator Gamescom’da!: Tüm Bilgiler ve Oyun İçi Görüntüler

Yeni bir efsaneye hazırlanın! Pure Farming bomba gibi geliyor!

Gamescom 2016‘nın en çok merak edilen çiftçilik simülasyonu Pure Farming 17 The Simulator‘ın çıkış tarihi ve ilk oyun içi ekran görüntüleri nihayet paylaşıldı. Resmi internet sitesinde belirtilene göre Techland, Pure Farming oyununu 2017 yılının başlarında Windows için çıkaracak. Multiplayer destekli olan oyunda 4 farklı kıtada farklı tarım yöntemlerini deneyimleyeceğiz. Amerika Birleşik Devletleri’nde Kuzey Amerika, Güney Amerika’da ise Kolombiya, Uzak Doğu’da Japonya ve son olarak Avrupa’da İtalya haritaları olacak. Her kıtanın özgün ürünlerini ekip yetiştirip hasat edeceğiz.

ZETOR Crystal 160

Pure Farming’de 70’in üzerinde lisanslı araç var. Şimdilik ilk bilinen markalar Zetor, Landini, DAF, McCormick, Gregoire, Mitsubishi ve dahası! Traktörlerimizin yağını, tekerini değiştirme gibi atölye özellikleri var.

 

Kuzey Amerika – Montana

Amerika Birleşik Devletleri’nin Montana eyaletinde çiftçilik, meyvecilik, hayvancılık ve daha fazlasını yapacağımız belirtiliyor. Ayrıca çiftliğinizi geliştirebilir, yeni binalar inşa edebilir ve çiftliğinizi farklı kıtalara genişletebilirsiniz(İtalya, Japonya, Kolombiya).

İtalya! Avrupa’da İtalya’da üzüm ve zeytin bağlarında dünya’nın en iyi ürünlerini yetiştireceğiz. Bu iş için lisanslı özel makineler kullanılacak. Fotoğrafta Gregoire G9 üzüm toplama makinesi bulunuyor.

Japonya’nın oryantal güzelliğini keşfedeceğiz! Güneşin doğduğu yerde Japonya’da pirinç ve kiraz yetiştiriciliği yapılabilecek. Pirinç! Pirinç! Pirinç! Trakya’nın Meriç ovasında doğmuş büyümüş biri olarak çeltik tarımının Pure Farming’de olması beni çok mutlu yaptı. Yine bu ürünler için özel araçlar olacak.

Çiftliğinizi Kolombiya’ya genişleterek son derece uzmanlaşmış bir çiftçilik başlayacak. Güney Amerika’nın ikliminden yararlanarak çiftliğimizde endüstriyel kenevir ve kahçe çekirdeği yetiştirebileceğiz. Evet evet kahve! Pure Farming ile yeni tarım ürünlerininin ekim, hasat sürecini öğrenebileceğiz. Tabii yine bunlara özel araçlar ve ekipmanlar oyunda bulunuyor.


Simulatortipps tarafından Gamescom’da çekilen fotoğraflar


Resmi internet sitesinde yayınlanan ekran görüntüleri

 

Fotoğraflar ve ekran görüntülerindeki ayrıntıları yorum olarak bekliyoruz. Pure Farming hakkında sevgili SimülasyonTÜRK takipçileri neler düşünüyor? Heyecalandınız mı? Çok mu? Sabırsız mısınız? 😀

SimülasyonTÜRKPure Farming 17 The Simulator

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version