Menu
in ,

Project CARS 2’nin Ses Mühendisi Farming Simulator Stüdyosuna Katıldı!

Project CARS 2’nin Ses Mühendisi Farming Simulator Stüdyosuna Katıldı!

Giants Software büyük bir transfer gerçekleştirdi.

Güney Amerika haritası ve yeni Massey Ferguson traktörü

Farming Simulator serisinin geliştiricisi Giants Software geçtiğimiz hafta büyük bir transfer gerçekleştirdi. Başta ünlü oyun serisi The Witcher ve Project CARS 2 olmak üzere pek çok üst düzey oyunlarda görev almış ses mühendisi Laszlo Vincze, Giants Software stüdyosunda Farming Simulator için çalışmaya başlamış. Giants şirketi tarafından kurulan ses konusuna odaklanmış Erlangen Studio Bu transferle Giants Software CEO’su Christian Ammann, oyunculara ellerinden gelen en iyi oyun deneyimini vermeyi hedefliyor. İyi bir atmosferin her şeyden önce doğru bir sesi gerektirdiği belirten Ammann, açıklamasına Laszlon’nun deneyimleri ve doğru sesi için kulağı oyundaki sesleri iyileştirmelerine yardımcı olacağı ve böylece daha iyi bir oyun deneyimi elde edeceklerini ekliyor.

Ses mühendisi Laszlo Vincze aslında takıma 15 Eylül 2017‘de katılmış ve Farming Simulator serisi için çalışmaya başlamış.

Laszlo Vincze

Laszlo için sesler her şey. Giants Software için pozisyonun Project Cars 2’deki deneyimlerini getirmek olduğunu belirtiyor. Son birkaç yıldır araçlar ve sesleri hakkında pek çok şey öğrenmiş ve şu an çalışması için verilen büyük makinelerde bu bilgiyi kullanmak için sabırsızlanıyormuş.

Ayrıca tüm bunlarla birlikte 2018’in başında Almanya’nın Erlangen şehrinde kurulacak olan ses takımı için yeni kayıt stüdyosunu hazırlamaya çalışıyorlar. Burada Laszlo ile birlikte kıdemli ses mühendisi Tiago Inácio da görev oalacak. Bu departman Giants Software şirketine bağlı olarak Farming Simulator için çalışacak.

Laszlo Vincze daha önce Crytek firmasında çalışmış ve Crysis Warhead ile Homefront oyunlarının seslerinden sorumlu olmuş. Bakalım bu büyük transferler yeni Farming Simulator oyunu nasıl olacak? Ses konusunda beklentilerimizin üstünde bir performans sergileyeceği bu açıklamaya kesinleşiyor.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version