Menu
in ,

Post Scriptum’ın Erken Erişimi Ertelendi ve Beta Sürümü Ön Sipariş Verenlere Açıldı!

Post Scriptum’ın Erken Erişimi Ertelendi ve Beta Sürümü Ön Sipariş Verenlere Açıldı!

Periscope Games, Post Scriptum‘ın erken erişim tarihini 18 Temmuz’dan 9 Ağustos tarihine geçtiğimiz hafta ertelemişti. Bu hafta ise 18 Temmuz’da ön sipariş veren oyuncuların 7/24 oynayabileceği beta sürümü açıldı. Steam üzerinden standart sürümü 50 TL karşılığında satın aldığınızda Steam kütüphanenize hem Post Scriptum hem de erkenden oynayabileceğiz Post Scriptum – BETA ekleniyor. Ardından Beta sürümü indirip açık olan sunucularda oynayabiliyorsunuz. 9 Ağustos’a kadar bu böyle sürecek ardından erken erişimi yine ertelenmez çıkış yapacak ve ana oyunu indirip oynayabileceksiniz.

Biz de girip testlerimizi yaptık fakat şu an SQUAD benzeri bir yapı olsa da performans için aynı şeyleri söyleyemiyoruz. SQUAD’a göre çok çok kötü bir optimizasyonu var. Bitki örtüsünün geç ve sorunlu yüklenmesi, grafik seçeneklerini değiştirmenin pek etkisi olmaması vb. pek çok sorun şu an Post Scriptum deneyimini öldürüyor. Bunların dışında 2. Dünya Savaşı haritaları, silahlar, askeri kıyafetler, araçlar mükemmel olmuş. Hava saldırılarının yapıldığı sırada gökyüzünde uçak göremiyoruz fakat attığı bombaları görüp sesiyle irkilebiliyoruz. 9 Ağustos’ta çok daha iyi bir oyunla karşılaşacağımızı pek sanmıyorum ama önümüzdeki aylarda yapılacak güncellemelerle Post Scriptum bu türü sevenlerin tek seçeneği olacak.

Post Scriptum, 2. dünya savaşında oynayan otantik bir birinci şahıs simülasyon oyunudur. Özellikleri ise paraşütle atlama, lojistikten ağır tanklara kadar çeşitli araçlar, baz inşası ve yenilikçi oyun modları içerir.

Beta sürümünde neler var?

Tüm temel özellikler olan araçlar, silahlar, komuta destekleri, lojistik dışında 5 haritanın 3 tanesini 4 farklı aydınlatma(şafak vakti, gündüz, alaca karanlık, gece) ile oynayabiliyoruz.

Post Scriptum “2. Dünya Savaşı Simülasyonu”

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version