Menu
in , , , ,

Mobil Kamyon Simülasyonu: TruckSim [Son Haberler]

Mobil Kamyon Simülasyonu: TruckSim [Son Haberler]

iOS ve Android için geliştirilen mobil kamyon simülasyonundan yeni özellikler ve yeni ekran görüntüleri…

 

Astragon tarafından iOS ve Android cihazları için geliştirilen Avrupa’da uluslararası taşımacılık yapabileceğimiz mobil kamyon simülasyonu TruckSim‘den yeni özellikler ve görüntüler ortaya çıktı. Geliştirici ekip Facebook sayfalarından çalışmalarını paylaşıyor.

İlgili konuları okumanızı rica ediyoruz.

 

TruckSim’de Avrupa şehirleri arasında taşımacılık yapacağız. Euro Truck Simulator’ın mobil versiyonu diyebiliriz. Bir önceki konumuzda ekran görüntüleri ve şehirlere yer vermiştik. Bu şehirlerde yer alan önemli mimarilerde TruckSim’e ekleniyor.

 

Tek bir çekiciye mahkum değilsiniz. Lisanssız olarak yer alan Mercedes-Benz, MAN, SCANIA şu an görüntülenen çekiciler arasında yer alıyor.

Londra’da bulunan Big Ben kulesinin fotoğrafı paylaşıldı. Birleşik Krallık’ta oyunda yer alacak fakat sadece İngiltere olabilir.

 

Kokpit kamerası!

Eski model bir çekicinin kabininde çekilmiş bu görüntü TruckSim oyununun ne kadar geniş olacağının bir göstergesi.

Geliştirme sürecinde olan bir başka tarihi bina

 

Klasik model çekicinin dış görünümü bu görüntüde ortaya çıkıyor. Avusturya Innsbruck şehrinde çekilmiş bu görüntüde önemli ayrıntılar var. Arkada kayakla atlama rapması var. “Bergiselschanze” Avusturya’da yer alan bir kayakla atlama rapamasıdır. Bergisel tepesinde yer alır ve bir stadyum vardır.

TruckSim’de yer alan yine bir tarihi bina 🙂

 

iOS ve Android akıllı telefonlar ve tabletler için çıkacak olan TruckSim’de Avrupa ülkeleri arasında ve otoyollarda binlerce mil yol var.

Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Oyunla ilgili geliştirmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

 

*SimülasyonTÜRKTruckSim

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version