Menu
in ,

Microsoft İşbirliğiyle Dovetail Games Flight Simulator Geliyor!

Microsoft İşbirliğiyle Dovetail Games Flight Simulator Geliyor!

Flight Simulator X Steam Edition başarısından sonra yeni bir uçuş simülasyonu için çalışmalarına başlandı.

Gamescom 2015 oyun fuarına katılan Dovetail Games, Microsoft ile işbirliğini sürdürerek yeni projelerini duyurdu. Bunların arasında geliştirildiği açıklanan Dovetail Games Flight Simulator şaşkınlık yarattı. Flight Simulator‘ın yıllar sonra Dovetail Games tarafından Steam platformuna getirmesi her ne kadar memnuniyetle karşılansa da tecrübeli simülasyon oyuncuları dışında pek ilgi göremedi. Çünkü eski nesil grafik, oynanış, arayüz, optimizasyon sorunları günümüz oyuncuları için uygun değil. Birçok indirim yapıldı. DLC’ler yayınlandı. Flight Simulator piyasada bulunan en iyi uçuş simülasyonudur. Kısacası en iyi simülasyondur.

Dovetail Games bu anlaşmasını yeni bir uçuş simülasyonuyla devam ettirmek istiyor. Dovetail Games Flight Simulator, Microsoft‘un ödüllü uçuş teknolojisinin temelleri üzerine inşa ediliyor. Bu simülatör 2016 yılında çıkış yapacak. Windows 10 ve Xbox One platformlarına sunulacağı belirtildi.

Dovetail Games Flight Simulator, uçuş meraklıları ve oyuncular için derin sürükleyici bir uçuş oyunu bu size nihai bir pilotun deneyimini sunmayı vadediyor. Acemilikten profesyonel pilotluğa yolculuk edeceksiniz.

Microsoft, Gamescom’da oldukça önemli sunumlar gerçekleştirdi. Windows 10 ve Xbox One için yeni oyunlar duyuruldu anlaşmalar açıklandı.

 

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Sabırsızlıkla bekliyoruz…

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version