Menu
in , , , ,

Microsoft Flight Simulator için study-level Fenix A320 günler içinde çıkabilir!

Microsoft Flight Simulator için study-level Fenix A320 günler içinde çıkabilir!

PMDG 737-700 çıkış tarihi kesinleşmiş ve yarın yayınlanırken Fenix A320 cephesinden de işaret fişeği çakıldı. Study-level olarak geliştirilen Fenix A320ceo uçağı aylar değil günler içinde yayınlanacak. Stüdyonun kurucusu ve yöneticisi Aamir verdiği mesaj ile Fenix için önce onaylamak amacıyla PMDG’nin yaşadığı flap 40 landing sorunu gibi çılgın problemlerin olmadığını belirtti.

Ardından ise Discord sunucularında eğer yakında çıkacak olan “MSFS düzeltme güncellemesinin çok fazla bozmaması koşuluyla buradaki herkesin Fenix’i aylar değil günler içinde uçurmasını bekliyorum” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Sim Update 9 sonrasında bazı FPS düşüşleri ve uçakların camlarındaki sorunlar için bir düzeltme güncellemesi yayınlanacak. Önümüzdeki hafta bu sürüm çıkabilir ya da 17 Mayıs’taki World Update: Italy ile yayınlanabilir.

 

Avsim forumlarında ise durumla ilgili tekrar bir mesaj paylaştı. Çıkıştan önce haftalar süren yayınlar ve marketing çalışmaları olmayacak gibi görünüyor. Satın almadan saatler önce bazı yayınlar olabilir. Daha önce Chewy yayınında projenin duyurusu yapılmıştı.

 

 

Fenix A320, Marketplace sayfasına gelecek mi?

Hayır. Kesinlikle gelemiyor çünkü Fenix A320, Prosim altyapısı kullanılarak geliştirildi ve dışarıdan bir program ile çalışıyor. Bu nedenle de PMDG gibi stüdyoların yaşadığı çoğu problemi yaşamadılar ve daha rahat geliştirebildiler. Ancak yine Prosim altyapısı kullanılsa da Aaamir daha önce binlerce satırlık kodu tekrar yazdıklarını ve özelleştirdiklerini ifade etmişti.

Fiyat ne olacak?

Bir study-level airliner eklentisi hangi fiyata satılıyorsa öyle olacak gibi görünüyor. Fenix yepyeni bir oluşum olsa aşırı detaylı bir uçak geliyor. Marketplace’de de olmayınca biz de mecburen ya da kendilerinden isteyeceğiz ya da PMDG gibi satın almak zorunda kalacağız.

 


Eğer yeni güncellemede her şey yolunda giderse kısa sürede Fenix A320 uçağını MSFS platformunda uçuyor olacağız.


Neden Mayıs ayında bu kadar uçak çıkıyor? MSFS’in güncelleme takvimi ve simülatörün geldiği durumu başından beri anlatıyoruz. Artık zamanı geldi. 🙂 Daha yeni başlıyor.


Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version