Menu
in , , ,

Microsoft Flight Simulator için geliştirilen study-level Fenix A320 beta aşamasına geçti!

Fenix Simulations tarafından geliştirilen study-level Airbus A320ceo uçağı sonunda beta testine girdi. Microsoft Flight Simulator için uzun süredir beklediğimiz ayrıntılı Airbus uçağına sonunda kavuşuyoruz. 7 aydır süren alpha testlerinin ardından uçak kapalı beta test grubu için hazırlandı. Type-rated A320 pilotlarının ve teknikerlerinin de bulunduğu Alpha test ekibi uçağı daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapmış. Hatta VATSIM uçuşlarında FNX uçaklarını bile görebilirsiniz.

1 Şubat itibariyle Fenix A320, MSFS için beta test aşamasına geçti. Şu an ekibin birkaç üyesi haftanın 7 günü çalışıyor ve test ekipleriyle birlikte uçağı en kısa sürede çıkarmayı umuyorlar. Çünkü normal bir alpha test sürecine göre çok farklı aşamalardan ve testlerden geçilmiş.

Tam sürüm çıkış tarihi beta test aşamasından duyurulacak. İlk duyurudan bu yana uçakla ilgili epey video ve bilgi paylaşıldı. ProSim altyapısı kullanarak geliştirdiklerini ekleyelim. Ayrıca Fenix tamamen yeni bir takım ve MSFS platformu için ilk uçaklarını yayınlayacaklar. Gelen güncellemelerden sonuna kadar faydalandıkları ve Asobo ile iletişimlerinin iyi bir seviyede olduğunu da belirtelim.

 

 

 

 

Yeni videoda uçağın etrafında dolaşılıyor. Sesleri de dinleyebilirsiniz. Fenix ekibi çok özel seslerle uçağı çıkaracak.

https://streamable.com/j906v5


Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version