Menu
in ,

LOTUS Simulator için otobüs modülü yayınlandı!

LOTUS Simulator için otobüs modülü yayınlandı!

OMSI 2‘nin devamı olan LOTUS Simulator için uzun süredir beklenen otobüs modülü sonunda Steam’de satışa sunuldu. Daha önce de tramvayların bulunduğu simülatöre multiplayer özelliği getirilmişti. Henüz yolcular(NPC) olmasa da LOTUS Simulator aldığı güncellemelerle çok iyi bir noktaya ilerliyor. Streets of LOTUS isimli modül Steam’de 77 TL’den satılıyor. Otobüs modülü ve tramvay modüllerini ana çekirdek oyun ile birlikte ayrı satın alabiliyorsunuz. Otobüs modülü içerisinde şimdilik çift katlı MAN Lion’s City DD modeli bulunuyor.

 

Oriolus Software GmbH bu paket ile birlikte tek katlı, çift katlı, belden kırmalı körüklü otobüslerle trolleybüs, raylı otobüs, elektrikli araçlar, arabalar ve kamyonlar, bisiklet ve motosikletler, paletli araçlar gibi tekerleğe bağlı her türlü aracın kilidini açıyor. Bu pakete veya ayrı DLC’lerle önümüzdeki yıllarda birçok içerik göreceğiz. LOTUS simülatörü bu tür araçları ve içeriği oluşturmak için teknik gereklilikleri fiziksel ve teknik olarak sağlıyor.
İlk otobüsümüz ise Berlin’de 2004 yılından beri kullanılan çift katlı MAN Lion’s City DD otobüsü artık simülatörün sokaklarında dolaşıyor.

Son çıkan güncelleme ile birlikte hem bu modül aktifleştiriliyor hem de force feedback desteği ekleniyor. 2020 yılında LOTUS Simulator’ın adını daha sık duyacağımız kesin gibi duruyor. Derli toplu bir simülatör olduğunu ilk girişinizde anlıyorsunuz. Özellikle multiplayer’ın yer alması daha da ilgi çekici hale getirecektir. Yeni modülü test etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

 

LOTUS Simulator forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version