Menu
in ,

Fernbus Simulator Ön Siparişe Açıldı!

Fernbus Simulator Ön Siparişe Açıldı!

Aerosoft kendi online mağazasında siparişleri toplamaya başladı!

Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen ve her geçen gün iştahımızı kabartan TML stüdyosunun otobüs simülasyonu Fernbus Simulator, Aerosoft firmasının online mağazasında Alman oyuncular için ön siparişe sunuldu. 29,99 Euro fiyatla siparişleri toplanan oyun henüz Steam platformuna gelmiş değil. Aerosoft yayıncı firma olduğundan ilk olarak orada başlatıyor. Kısacası 30 Euro dersek Türkiye’de oyunun fiyat düzeyi 40-50-60 TL arası olmalı. Umarız yerelleştirme doğru bir şekilde yapılır aksi halde her konuda dile getirdiğimiz döviz kuru bunu fena halde etkileyebilir. Oyun geniş, büyük, lisanslı bu nedenle fiyatı doğal olarak yüksek. Fakat Aerosoft ürünlerinin fiyatlandırmasını OMSI serisinden biliyoruz. Aynı hata yapılır mı?

Bu sipariş sayfasında elbette sadece para mevzusu yok. Oyunun özellikleri ve sistem gereksinimleri de açıklanmış durumda. Sistem gereksinimleri şu an için geçici ve tamamlandığında değiştirilecektir. Bunları sizlere ayrı bir konuda aktaracağız.

Fernbus Simulator ile ilgili geliştirici günlükleri ve görüntüler paylaşılıyor. Sizlere bunları aktarıyoruz. Tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

SimülasyonTÜRKFernbus Simulator

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version