Menu
in ,

Farming Simulator 17’nin Yeni Ekinleri Tanıtıldı

Farming Simulator 17’nin Yeni Ekinleri Tanıtıldı

3. geliştirici günlüğünde Farming Simulator 17’nin yeni ekinleri tanıtılıyor.

 

Giants Software daha önceki blog yazılarında görev sistemi ve yeni haritayı tanıtmıştı şimdi ise yeni oyunla gelecek olan yeni ekinleri aktarıyor.

Tahılların farklı türlerinin fiyatları sürekli değişim gösterecek. Boşaltma istasyonları aynı olan ekinlere farklı fiyatlar ödemeyi kabul etmez. Farming Simulator 17 hasat için yeni ekinler ve ağaçlarla büyük bir zenginlik sunuyor.

 

Ayçiçeği
Ayçiçeği ekini arazilerinden daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler için yeni bir fırsat. Ayçiçeklerinin renkli başları gökyüzünde güneşi takip edecek. Ayçiçeğini hasat etmek için özel biçerdöver tablalarına ihtiyacınız olacak.

 

Soya Fasülyesi

ABD’li oyuncuların inanılmaz talebi doğrultusunda Farming Simulator 17’ye soya fasülyesi eklendi. Soya fasülyesi Güneydoğu Asya kökenli fakat 1765 yılında ABD’nin Geoergia eyaletinde ekilmeye başlandı. Bugün bu ekinler Amerika’nın 31 eyaletinde yaygın bir şekilde üretilen klasik Amerikan ekinleri arasında yer alıyor.
Kavak Ağaçları
 
Kavaklar ormancılık ve ekinlerin arasında bir yerdedir. Özel bir başlık ile kavakları keserek odun talaşı toplayabileceksiniz. Bu talaş daha sonra Goldcrest vadisinde yer alan McLean Biyogaz Biyokütle ısıtma tesisinde enerjiye dönüştürülebilir.
Turp(Oilseed Radishes)
Yağ tohumlu turp özel bir ekindir. Onun döngüsünün sonunda hasat yok. Bunun yerine onu kazıyorsunuz. Yeşil gübre olarak adlandırılıyor. Bunu yaptıktan sonra ekimde arazinin verimi %30 artıyor.
Önceki yazılar;

Farming Simulator 17, 25 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One, ve PC için çıkacak.
SimülasyonTÜRKFarming Simulator 17

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version