Menu
in , , , ,

Farming Simulator 17 Geliştiriliyor

Farming Simulator 17 Geliştiriliyor

Böyle bir haber için çok erken değil mi?

 

Farming Simulator 15 henüz yeni çıkmış iken böyle bir haberin gelmesine şaşırabilir veya sinirlenebilirsiniz. Alman sitelerinde yazanlara göre Giants Software şu an Farming Simulator 17’yi de geliştiriyor. Farming Simulator 15 ilk olarak 30 Ekim’de Windows platformunda çıkmış ardından Mac için yayımlanmıştı.

Mayıs ayında ise konsol sürümleri bekleniyor. Bundan sonra ise mobil cihazlar için yeni bir Farming Simulator oyunu çıkacak. Bunun adı yine aynı çizgi tekrarlanacağına göre Farming Simulator 16 olabilir.

Kesinlik yok bu sadece bir duyumdur. Giants Software, FS 15 ile bizleri şaşırtmadı diyebiliriz.

Ağustos ayında Gamescom fuarında belki bir açıklama veya yukarıda bahsettiğimiz mobil cihaz ve daha önce yayınladığımız direksiyon seti ile ilgili net gelişmeler yaşanır.

Farming Simulator 17 için çok erken bunu olacağını zaten biliyoruz. Fakat her sene aynı tarzda oyun çıkarmak daha çok tepki toplamalarına neden oluyor. FS17 çıkacak ise Giants bir devrim yapmak zorunda 🙂

Yeni haritalar, yeni markalardan ziyade değişen fizikler ve grafikler oyuncu çok memnun edebilir.

 

Farming Simulator serisini seviyoruz ve en iyisini yapmasını istiyoruz.

Farming Simulator 15‘te eğlenmeye devam!

 

Not: Böyle bir haber ortaya çıktığı için sizlere aktarmak istedik. FS17 için çok erken biz var olan oyundan zevk almaya bakalım 🙂

*SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version