Menu
in , ,

Farming Simulator 17 Araç Garajı Tanıtıldı [Video]

Farming Simulator 17 Araç Garajı Tanıtıldı [Video]

75’den fazla üreticinin araç ve ekipmanları!

 

Giants Software yeni oyununa çok çalıştığını geçtiğimiz hafta açıklamıştı. Farming Simulator 17‘de 75’in üzerinde markanın aslına sadık kalarak tasarlanan araç ve ekipmanı yer alacak. Toplamdaki araç sayısı 250’yi aşıyor. Yeni oyunda AGCO markalarından Challenger, Fendt, Massey Ferguson ve Valtra ilk kez yer alıyor.

Farming Simulator bu modellerin ayrıntılarındaki titizliğiyle övündüğünü belirtiyor. Farming Simulator 17’de her aracın içi ve dışı aslına sadık kalınarak yeniden oluşturuldu. Giants Software araç markaları ile arasındaki sadık ortaklıklara teşekkür ediyor.

Bazı araçlar ve ekipmanlar özelleştirebiliyor. Motorlar, tekerlekler ve diğer parçaları ile aksesuarları belirli faaliyetlerde değiştirilebiliyor. Örnek olarak balyaları taşımak için ön yükleyici ekipmanı takmanız gerekir. Bu tür değişiklikleri kolayca yapabiliyoruz. Bazı araçların renkleri de değiştirilebilir durumda.

Yeni oyunda oyunculara araç ve ekipmanları kiralayabilme özelliği getirildi. Satın almak için çok pahalı olan araç ve ekipmanları ihtiyaç halinde kiralayabileceğiz.

Dün tanıtılan yeni bir özellik ise Radyo İstasyonları olmuştu. Bu özellik sayesinde çalışırken 4 farklı türde olan radyo istasyonlarını dinleyebilir ve kendi online radyolarımızı ekleyebiliriz. Bilgi için buraya tıklayın.
İşte o garajın etkileyici tanıtım videosu!

25 Ekim’de PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. 24 Ekim’de SimülasyonTÜRK’de! 😀

SimülasyonTÜRK – Farming Simulator 17

 

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version