Menu
in ,

Euro Truck Simulator 2 Logosu Yenilendi

Euro Truck Simulator 2 Logosu Yenilendi

SCS Software son kararıyla Euro Truck Simulator 2’nin logosunu değiştirdi. Sarı – Gri ve siyahın kullanıldığı şık parlak bir logo tasarlandı. Eski logolarının tarzında olan yeni logosu oyunun büyüklüğünü ortaya çıkarıyor.

5 yıldızlı bir oyun geliyor!

Logoda EURO TRUCK yazısının üst kısmında 5 yıldız bulunuyor.

Bugüne kadar yapılan en iyi tır simülasyonu oyunu olduğu yayınlanan görüntü ve videolardan da belli.

Oyunda tüm Avrupa olmasa da var olan ülkelerdeki şehirler önceki oyunlara göre çok büyük tasarlandı. Scania Truck Driving Simulator oyununda Hamburg şehri neredeyse eski oyunların haritası kadar sayılabilir.

ETS 2’de tüm imkanlar kullanılmıştır.

Oyunun geç çıkacak olmasında şikayet ediyoruz haklıyız fakat basit bir oyun yapılmıyor. Ayrıntıları fazla grafik olarak iyi eklenen yeni özellikleri çok olan SCS Software şirketine ilkleri yaşatan devasa bir oyun yapılıyor. Bu oyunun kısıtlı imkanlarla kısa sürede çıkarılması neredeyse imkansızdı 2 ekip oyun için durmadan çalıştı.

Excalibur Publishing şirketine göre 4. Çeyrekte yani Ekim Kasım Aralık aylarında oyun piyasaya çıkacaktır.

Aralık ayına sarkmaz fakat Excalibur Publishing çıkış tarihini 28 Eylül olarak yazmış Simuwelt(Rondomedia) ise 11 Kasım olarak yazmış daha öncede yapılan açıklamalara göre oyunun Eylül ayında tamamen bitecek olması ve piyasaya sürülmesinin beklendiği açıklanmıştı. 11 Kasım olur mu bilemem ama Rondomedia birşeyler bilmese bu tarihleri atmaz. Ekim’de çıkması hem onlar için hem bizim için hem de oyuncular için iyi olacaktır. Yılan hikayesine dönen bir oyun oldu. Grand Theft Auto 5 bile böyle olmadı 12 ekran görüntüsü yayınladılar. Bir süre sonra tekrar yayınlanacağını açıkladılar.

Beklediğimize değecek bir oyun olması gerekiyor. Bu kadar zamana karşın basit hataların olmamasını umuyoruz. Eğer olursa hem tepki çekerler hem de ilerideki oyunlarını etkiler.

Benden bu kadar çok uzun yazdık napalım 😀

Hasan Öfke – hasan525 – Euro Truck Simulator 2 Türkiye www.eurotruck2.com

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version