Menu
in , , ,

ETS 2 West Balkans DLC için Cruising The Balkans Etkinliği Başladı!

ETS 2 West Balkans DLC için Cruising The Balkans Etkinliği Başladı!

ETS 2 West Balkans DLC‘sinin yayınlanmasıyla birlikte World of Trucks üzerinden Cruising The Balkans etkinliği başlatılıyor. Hem yeni çıkan West Balkans hem de Road to the Black Sea DLC’leri bu etkinliğinin parçası oluyor.

19 Ekim 2023 Perşembe günü akşam 20:15’te West Balkans DLC’si Steam’de yayınlanacak.

West Balkans DLC’si keşfetmek için 30 güzel şehir sunuyor. Road to the Black Sea DLC’sinin de 30 şehri ile birlikte bu etkinlikte keşfetmek için 60 harika şehir olacak.

 

#CruisingTheBalkans etkinliğinde her bir DLC için 2 farklı kişisel hedef var. Kişisel görevini tamamlayan oyuncular topluluk görevi için sürmeye devam edebilecek. Elbette her iki DLC’de yapmak zorunda değilsiniz.

 

Kurallar

World of Trucks bağlantılı Euro Truck Simulator 2 profiliniz ile Harici Sözleşemeler ve Harici Piyasa üzerinden iş alarak katılabileceksiniz. Topluluk hedefinde West Balkans veya Road to the Black DLC’lerinden birinde 300,000,000 km sürülmesi isteniyor.

Bu etkinlik tamamlamak için 2 kişisel hedef sunuyor:

West Balkans DLC için kişisel hedef: En az 15 özgün şehirden herhangi birinden birine bir teslimat tamamlayın.

Road to the Black Sea DLC için kişisel hedef: En az 15 özgün şehirden herhangi birinden birine bir teslimat tamamlayın.

Tüm işlerin en az 200 km uzunluğunda veya daha fazla olması gerekiyor.

Tamamladığınız teslimatları World of Trucks bağlantılı profiliniz sayesinde Log Bookaracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

 

Ödüller

  • Topluluk: Topluluk hedefiWhen the community goal of driving 300,000,000 km olarak tamamlandığında oyuncu eğer kişisel hedefini de tamamladıysa Dalmaçyalı Pelikan aksesuarını Steam envanterinde bulacak.
  • West Balkans için Kişisel Ödül: Bir World of Trucsk başarımı ve Doğa’nın Kucaklaşması(Nature’s Embrace) temalı Balkanlar’daki dağları gösteren harika bir çekici boyaması kazanılacak.
  •  Road to the Black Sea için Kişisel Ödül: Bir World of Trucsk başarımı ve Doğa’nın Kucaklaşması(Nature’s Embrace) temalı Balkanlar’daki dağları gösteren harika bir dorse boyaması kazanılacak.

Çekici ve dorse boyamalarını kazanabilmek için her iki DLC’de de görevi tamamlamanız gerekiyor.


Cruising the Balkans etkinliği 19 Aralık Salı gece yarısı 23:59 UTC (TR saati ile 20 Aralık 02:59’da) sona erecek.


 

West Balkans DLC’sinin çıkışına özel olarak başka bir ödül daha veriliyor. Podgorica şehrine veya oradan başka bir yere Harici Sözleşmeler, Harici Piyasa aracılığıyla aldığınız bir işi tamamladığınızda sevimli Hermann kaplumbağası aksesuarı da hediye edilecek.

 


Euro Truck Simulator 2 forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version