Menu
in , , , , , , ,

ETS 2 ve ATS’nin Gelişmiş Dorse Bağlantısı Tanıtıldı [Video]

ETS 2 ve ATS’nin Gelişmiş Dorse Bağlantısı Tanıtıldı [Video]

SCS Software merakla beklenen özelliği sonunda duyurdu.

Advanced Trailer Coupling/Gelişmiş Dorse Kavraması
Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator‘ın yaklaşan yeni oyun güncellemesinde yeni bir özellik geliyor. Gelişmiş dorse bağlantısı! Aşağıda videoda görüldüğü gibi artık çekici ve dorsemiz gerçekçi bir şekilde bağlanacak.

 

Bu yeni özellik opsiyonel yani isteğe bağlı olarak gelecek. Oyun ayarlarında bir seçenek bulunacak. Sıkı oyuncular bu özellik sayesinde dorseyi çekiciye daha gerçekçi bir şekilde bağlayabilecek. Tabii bu biraz da sürüş yetenekleriyle alakalı bir durum 🙂

Yukarıdaki videoda gösterildiği gibi oyuna kingpin(king pimi-dorsenin çivi gibi duran yeri) ve fifth-wheel denilen TIR Tablası(beşinci teker) adında gerçekçi bir özellik geliyor. Artık çekicinin tablasını dorsenin tam altına getireceğiz. Takılırken öncelikle dorse ayakları animasyon şeklinde kalkacak ve TIR tablasına girecek kilitlenecek. Tamamen fiziksel çarpışma simülasyonu özelliği var. Gerçek kamyon şoförlerinde olduğu gibi.

Acemi oyuncular için elbette bunu kapatabilecekleri bir seçenek var.

Bunun dışında oyunda bulunan birkaç dorseye görsel bir tedavi yapıldı.  Römork iniş takımı animasyonlu bir şekilde kalkıp iniyor.

 

🙂 Bir özellik daha var. SCS Software keskin gözlerin dikkat etmesi gereken yeni bir özelliğin Euro Truck Simulator 2 için yaklaştığını videoda gösteriyor. Bu yeni özellik bir modifikasyon! ETS 2’de yeni gelecek olan güncellemeyle Scania markasına yeni modifikasyonlar; özel ızgara, çamurluk ve rozet geliyor. ATS için ise Sineklik ve Güneşlik modifiye parçaları eklenecek.

  • ETS 2 için 1.24
  • ATS için 1.3

Yeni güncellemeler önümüzdeki birkaç hafta içerisinde açık beta olarak oyunculara sunulacak. Diğer duyurulan özellikler bu konuda belirtilmişti; ETS 2 ve ATS’nin Yeni Güncellemesi: World of Trucks Geliştirmeleri ve Diğerleri

 

 

SimülasyonTÜRKWorldofTrucksTR.com

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version