Menu
in ,

Cities: Skylines’ın Konser DLC’si Çıktı!

Cities: Skylines’ın Konser DLC’si Çıktı!

Yaz bitmeden ilk konseri organize etmeye başlasanız iyi olur.

 

Cities: Skylines’ın Concerts isimli konser verme imkanı getiren DLC’si bugün çıkış yaptı. Steam üzerinden 13 TL karşılığında alabileceğiniz mini genişleme paketinin ayrıntılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Cities: Syklines’ın Concerts isimli DLC’sinde konser vermenin dışında bilet satışları, yeni binalar, reklam kampanyaları, güvenlik bütçelerini ayarlama, grupların popülerliğini artıracak çalışmalar gibi sahne önü değil arkasını da kontrol edebileceğimiz özellikler getirilecek.

Oyun içi bantlardan NESTOR, Elijha MOTi, ve Lily La Roux müzikal hediyelerini soundtrak albümüne ekleyecek ve bununla birlikte %100 canlı müziği olacağı yeni bir radyo istasyonu geliyor.

DLC dışında oyun güncellemesi de yayınlandı. Bu güncelleme ile daha önce çıkan genişleme paketleri ve özelliklerin hataları düzeltiliyor.

 

Çıkış videosu;

Ekran görüntüleri;

13 TL’den satın alabilirsiniz.

 

Süsleme ile ilgili DLC’ler elbette pek hoşumuza gitmiyor çünkü zaten modlarla artık neredeyse birebir yok yok birebir gerçek şehirler yaratılıyor. Bakalım bundan sonraki büyük yeniliklerin olacağı güncelleme ve DLC ne olacak?

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version