Menu
in ,

Avrupa Otobüs Simülasyonu Yolda

Avrupa Otobüs Simülasyonu Yolda

SCS Software bombayı patlattı….

Simülasyon oyuncularının merakla beklediği Euro Coach Simulator oyunu resmen duyuruldu. SCS Software oyunda bulunan SCANİA Touring HD modelinin ses kayıtlarının kaydediliş videosunu yayınlayarak iddalı bir oyun geliştirdiklerini ispatladı.

Piyasada kaliteli bir otobüs simülasyonu bulunmadığı için pazar hem boş gözüküyordu. SCS Software 2007 yılında Bus Driver isimli bir oyun çıkarmıştı. Şehir içi ulaşımı konu alıyordu. Oldukça sevilen bir oyun olmuş hala oynanıyor. Bu pazara bakacak olursak küçük şirketler tarafından dolduruluyor. Alman şirket TML Studios(Bus Simulator 2012,Bus Cablecar Simulator,City Bus Simulator serisi), OMNİ The Bus Simulator(kalitesiz bir oyun olmasına rağmen çok seviliyor ayrıntılı olması avatajlarından biri) ve bu yıl çıkması beklenen Rodobus Simulator(Brezilyalı amatör bir grup tarafından geliştiriliyor – oldukça iddalı bir oyun sitemizden haberlerine ve videolarına ulaşabilirsiniz)

Şuan bu alanda faaliyet gösteren 4 şirket bulunuyor.

  • SCS Software
  • TML Studios
  • OMSİ
  • E3D Software(RodobusSimulator)

Euro Coach Simulator’ın kalitesine bakacak olursak Euro Truck Simulator 2 oyununu göz önüne getirmek gerekir. ETS 2 bugüne kadar yapılan en iyi TIR simülasyonudur. Geliştirilen prim3D oyun motoru ile harika bir oyun yaratılmıştır. Altyapı hazır olduğu için Euro Coach Simulator başarılı bir otobüs simülasyonu olacaktır.

——

Kısaca ECS diyeceğiz 😀

  1. ECS Nerede geçiyor?
  2. Hangi marka otobüsler olacak?
  3. Ne zaman piyasaya sürülecek?

Bu soruların cevapları henüz belli değil yakında hem kendi tahminlerimizi hem de başka fan topluluklarının tahminlerini düşüncelerini yayınlayacağız.

Umarız SCS Software iyi bir pazarlama stratejisi izler 🙂

Hasan ÖFKE – Simülasyon TÜRK www.simulasyonturk.com Euro Coach Simulator Türkiye

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version