Menu
in , ,

ARMA 3 – Türk Silahlı Kuvvetleri Modu 0.8 sürümüne güncellendi “T-155 Fırtına Obüs, BMC Kirpi, Yerli Üretim Silahlar…”

ARMA 3 – Türk Silahlı Kuvvetleri Modu 0.8 sürümüne güncellendi “T-155 Fırtına Obüs, BMC Kirpi, Yerli Üretim Silahlar…”

ARMA 3 için Turkish Mod Team tarafından geliştirilen Turkish Forces modu 13 Mart’ta 0.8 sürümüne kavuştu. Steam Atölye’de yayımlanan yeni güncelleme ile  yeni araçlar, güncellenmiş kaplamaların yanı sıra silahlar için yeni ekipmanlar, optikler geliyor. Eski paylaşımlarından yenilikler listesini çıkartmaya çalıştık. Uzaktan kontrollü silah istasyonu monitörü eklenmiş. Yerli üretim MPT-55 piyade tüfeği envantere dahil edilmiş. T-155 Fırtına Obüs ilk kez bu güncelleme ile ARMA 3 TSK moduna ekleniyor. M60T – M60A3 tankının Suriye haritasında çekilmiş görüntüsü bulunuyor. Komando, Özel Kuvvetler birliklerinin kaplamaları güncellenmiş.

0.7 sürümü ile Otokar COBRA ve Ejder Yalçın eklenmişti. Şimdi ise BMC Kirpi de eklenerek Otokar Cobra ile birlikte düzenleniş olarak geliyor. Unimog kamyonlarından ise yeni destek araçları(Jammer ve Bakım&Onarım) yapılmış. BMC Kirpi için “MRAP Cage Armor System” eklenmiş.

Silahlar için Aselsan dahil birçok markaya ait optikler de ekleniyor.

T-155 Fırtına Obüs(kaplamalar daha sonra değiştirildi)

 

Araçlar: M60T BMC Kirpi T-155 Fırtına Land Rover SUV Cobra MG RCWS (7,62mm Kule) Silahlar: MPT-55 KNT-76 JNG-90 Sar-9 Eklentiler: 3E Eos Keskin 3E Eos Keskin + Mini TSD ACOG TA31 Aimpoint Comp Red Dot Aselsan Mini TSD Aselsan A340 Aselsan Piton Elcan EOTech552 & Magnifier

TMT – Turkish Forces 0.8 moduna abone olmak için tıklayın.

Mod için yayınlanan diğer görseller Turkish Mod Team sosyal ağ(Facebook, Twitter, Discord)sayfalarından ulaşabilirsiniz.

Aynı zamanda 5.250.248.74:2302 – [TR] TMT – Turkish Mod Team – Long Day Server üzerinden Turkish Forces modu ile oynayabiliyorsunuz.

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version