Menu
in , ,

Türk ordusunda başarılara imza atan Bayraktar TB2 SİHA’sı Arma 3 için mod olarak eklendi!

Türk ordusunda başarılara imza atan Bayraktar TB2 SİHA’sı Arma 3 için mod olarak eklendi!

Askeri savaş simülasyonu Arma 3 için Turkish Mod Team tarafından geliştirilen Turkish Forces moduna sabırsızlıkla beklediğimiz Türkiye’nin ilk yerli ve milli silahlı insansız hava aracı Bayraktar TB2 eklendi. Türk Silahlı Kuvvetleri‘nde kullanılan bu mükemmel insansız hava aracı teknolojisi artık TMT ekibi tarafından hazırlanan Turkish Forces modunun 0.8.5 sürümü ile Arma 3’te kullanılabilecek. Son sürüm ile mod için ayrıca yeni ve güncellenmiş kamuflajlar, başlıklar ve yelekler de geliyor. TB2 UAV operatörü ile birlikte Bayraktar TB2 SİHA‘sını kullanabiliyorsunuz. Ek bilgi olarak bu SİHA için Arma 3’ün Eden Editor arayüzünde senaryolar oluşturup simülasyon amaçlı deneyebilirsiniz. Aracın üzerinde Roketsan tarafından üretilen 4 adet lazer güdümlü akıllı mühimmat olan MAM-L ve MAM-C bulunuyor. Ancak Arma 3 versiyonunda 160 mm çapa sahip olan MAM-L mühimmatı yer alıyor.

Turkish Forces moduna abone olmak için tıklayın.

Bayraktar TB2, 200 bin uçuş saatini tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora imza attı.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar TB2, 200 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora imza attı.

Baykar’dan yapılan açıklamaya göre, Bayraktar TB2, önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

Türk havacılık tarihinde ilklere imza atan Bayraktar TB2 SİHA Sistemi, 200 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Böylece yerli ve milli imkanlarla tasarlanıp üretilen bu sınıftaki bir hava aracı, 200 bin saat uçarak gökyüzünde en uzun süre görev yapan ilk milli hava aracı oldu.

Türkiye’nin milli SİHA sistemlerini üreten Baykar tarafından geliştirilen, teknik özellikleri ve katıldığı operasyonlar değerlendirildiğinde kendi sınıfında dünyanın en iyisi olan Bayraktar TB2, 2014’te TSK’nın envanterine girdi. 2015’te silahlandırılan insansız hava aracı, TSK, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve MİT tarafından operasyonel olarak kullanılıyor.

Şu anda envanterde bulunan 110 Bayraktar TB2 SİHA, güvenlik güçleri tarafından 2014’ten beri yurt içi ve dışında terörle mücadelede etkin olarak görev yapıyor.

Baykar Savunma tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 SİHA’sı hakkında ayrıntılı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Video

Oyun içi ekran görüntülerimiz

Daha önce yayınlanan büyük güncelleme

ARMA 3 – Türk Silahlı Kuvvetleri Modu 0.8 sürümüne güncellendi “T-155 Fırtına Obüs, BMC Kirpi, Yerli Üretim Silahlar…”

SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version