Menu
in , ,

American Truck Simulator’ın International LoneStar güncellemesi çıktı!

ATS‘nin altıncı çekicisi ve dördüncü markası International LoneStar sonunda yayınlandı. SCS Software canlı yayın sırasında yeni çekiciyi oyunculara sundu. 1.36 güncellemesine yayınlanan ek sürümle gelen International LoneStar yüksek ayrıntılı bir model olarak tasarlanmış. International firması tarafından verilen yüksek ayrıntılı 3D CAD referanslarına dayanarak modellenen LoneStar’ın kalitesi ve detaylarının her kamyon severi memnun edeceği belirtiliyor. International Trucks galerilerinden aracı satın alabiliyorsunuz. LoneStar modelinin 3 farklı kabin türü, 6 şasi varyasyonu ve 10 farklı motor varyasyonu ile 12 farklı şanzıman ve 2 renkli 3 farklı interior seçeneği ile artık American Truck Simulator garajında bulunuyor.

Sosyal ağlarda hashtag: #ATSLoneStar

International LoneStar, American Truck Simulator sahiplerine ücretsiz bir DLC eklentisi olarak yayınlanıyor. Steam’de gelen güncellemeyi yükleyerek araca erişebiliyorsunuz.

International galeri listesi

  • California – Santa Cruz
  • Arizona – Flagstaff, Yuma
  • Utah – Provo, Ogden
  • Oregon – Salem
  • Washington – Bellingham
  • New Mexico – Alamogordo

Tanıtım videosu
https://youtu.be/MejsMhGVH_0

International® and all International Truck trademarks are trademarks licensed by INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC


Steam

ATS International Lonestar ana konusu için buraya tıklayabilirsiniz.
SimülasyonTÜRK

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version