Menu
in , ,

ATS 1.44 ile MY2022 Freightliner Cascadia interior tasarımları geliyor!

American Truck Simulator için 1.44 güncellemesinde bir yenilik daha var. SCS Software‘ın son blog yazısına göre Freightliner Trucks ile birlikte Cascadia modelinin kokpiti için yeni interior seçenekleri getirilecek. Yepyeni MY2022 interior tasarımı için Freightliner tarafından iletişime geçilmiş hızlıca oyuna eklenmesi için gereken çalışmalar yapılmış.

Toplamda 3 yeni interior tasarımı eklendi. Gerçek hayattaki versiyona uygun olarak tasarlandı. Cascadia’da bulunan 4 kabin tipi için tamamen yeni tasarım olacak. Ayrıca 72″ kabin versiyonunda bir adım daha ileri giderek yeni tasarımı kullandığınızda arkada koltuklu bir masa da olacakmış.

 

1.44 güncellemesinde Freightliner Cascadia çekicisi de böylece MY2022 interior seçeneklerine kavuşuyor. İş birliğinin daha detaylı simülasyon özelliklerinde de devam etmesini isterdik. Daimler Trucks Kuzey Amerika şirketinden özel konuk Riley Holland ile bu akşam Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayın yapılacak ve yeni tasarımlar gösterilecek. SCS Software’ın Twitch kanalından canlı izleyebilirsiniz.


American Truck Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

 

Leave a Reply

Written by HasanOfke

Exit mobile version