in , ,

ETS 2 Iberia DLC için Kıyı Şehirleri ve Limanları; Malaga, Algeciras, Olhão, Bilbao

ETS 2 Iberia için Kıyı Şehirleri ve Limanları; Malaga, Algeciras, Olhão, Bilbao

Euro Truck Simulator 2 Iberia DLC’sinin kıyı şehirleri için yeni bir blog yazısı paylaşılıyor. Portekiz ve İspanya’daki Malaga, Algeciras, Olhao ve Bilbao şehirlerini ve limanlarını görüyoruz. Yaklaşık 3.000 kilometrelik kıyı şeridine sahip olan Iberia yarımadasının en büyük şehirleri ve nüfusunun çoğu denizin yakının veya yanından yer alıyor. Yaz boyunca 40’ın üzerine kadar yükselen sıcaklıklarla birlikte kıyı esintisi doğanın kliması vazifesini görüyor ve en sıcak aylarda sakinlerini serin tutuyor.

 

Malaga

İspanya’nın beşinci büyük şehri olan Malaga, Akdeniz kıyısında bulunuyor. Bu şehir uluslararası alanda en iyi güneşli havası, çekici plajları ve yüksek apartman bloklarıyla birlikte kültürel şehir merkezi olarak tanınıyor. Şehirde İspanya’nın en eski ve hala işletilmekte olan Puerto de Malaga, Akdeniz bölgesinin eskilerinden olan büyük bir limandır. Burayı yolcu gemilerinden yük gemilerine kadar pek çok gemi türü ziyaret ediyor ve dünyanın dört yanından gönderiler gelip gittiği için 24 saat boyunca durmadan çalışıyor.

Algeciras

Algeciras ise üç ana kategoride Avrupa ve dünyanın en büyük limanlarından birine ev sahipliği yapmaktadır: konteyner, yük ve transfer. Ayrıca Kuzey Afrika’dan Avrupa ana karasına nakliye yapan endüstriler için de önemli bir geçit görevi görüyormuş. Bu güzel sahil kenti, sürücülere sahilin ve hatta körfezin diğer tarafında bulunan ünlü “The Rock of Gibraltar/Gibraltar Kayası”‘nın muhteşem manzarasını da sunuyor. Parantez açarsak bu bölgede Birleşik Krallık’a ait olan 6.7 km2 Gibraltar arazisi görünecek diyebiliriz.

Olhão

Büyük bir şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler Olhão şehrini hedefe koyabilir. Portekiz’in en sakin yerlerinden biri olarak adlandırılan Algarve bölgesinde ekonominin ana odağı turizm olmayan birkaç sahil kasabasından biriymiş. Tıpkı Iberia’daki birçok sahil kasabası ve şehri gibi buranın da ana endüstrisi balıkçılıkmış.

Bilbao
Bilbao şehri, Biscay’ın başkenti ve Bask (Basque) Bölgesinin ekonomik, soyal ve kültürel merkezidir. Şık bir vintage bölgeyi ve  endüstriyel miras(Industrial heritage) ile modern mimariyi birleştiren Kuzey İspanya’nın en büyük şehirlerinden biridir. Iberia bölgesine geçerken bu sınır bir araba yolculuğundaki ilk varış noktanızdan biri olabilirmiş.

Bask Bölgesi, İspanya’nın kuzeyinde özerk bölge. Yüzölçümü 7,234 km² nüfusu ise 2,125,000 kişidir. Özerk Bölgenin başkenti Vitoria-Gasteiz şehridir. Bölgeye özerklik 25 Temmuz 1979 tarihinde verilmiştir. Bölge kendi içinde emniyetini Ertzaintza denilen polis teşkilatı ile sağlamaktadır.

Yukarıdaki şehirlerin Iberia yarımadasında keşfedeceğimiz öne çıkan birkaç sahil kasabası ve şehri olduğu belirtiliyor. SCS Software tarafından henüz resmi bir çıkış tarihi paylaşılmadı.

Gracias/Obrigado! 

ETS 2 Iberia DLC konusunda bu görüntülerin gerçek yerlerini bulabilirsiniz.

Steam’de istek listenize ekleyebilirsiniz.

 

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

American Truck Simulator için Freightliner Cascadia resmen geliyor! (Teaser)

SnowRunner – Mercedes-Benz Zetros modu yayınlandı