in , ,

Boeing 747-8 uçağı Microsoft Flight Simulator için Alpha v3 ile eklendi! Kapalı Beta ve yeni gelişmeler…

Boeing 747-8 uçağı Microsoft Flight Simulator için Alpha v3 ile eklendi! Ve yeni gelişmeler…

Geçtiğimiz hafta 14 Mayıs’ta Microsoft Flight Simulator yeni bir güncelleme yayınlandı. Kapalı Alpha testlerinde yayınlanan v3 ile daha önce duyurulan Boeing 747-8 ticari uçağı eklendi. 40 GB boyutunda olan güncellemede birçok sorun düzeltiliyor ve yeni sürüm ile birlikte bilinen sorunlar da artıyor. Tüm bu listeler kendi sitelerindep paylaşılmış durumda. Haziran 2020’de Alpha v4 ve v5 bekleniyor. Bu güncellemelerle sorunlar çözülmeye ve simülatör geliştirilmeye devam edilecek.

21 Mayıs’ta daha fazla Boeing 747-8 ekran görüntüsü paylaşılacak.

28 Mayıs’ta ise(Türkiye için 29 Mayıs’ın ilk saatleri) özellik tanıtım serisinin 8. bölümü ile IFR videosu paylaşılacak. Bu videoda aletli uçuşta yapılan yenilikler gösterilecek. Türkçe çevirisini sitemizde birkaç gün sonra yayınlayacağız.

Temmuz ortasında Kapalı Beta‘nın yapılması planlanan Microsoft Flight Simulator’ın gelişimi tüm hızıyla sürüyor. Şu an 200’den fazla şirket ve 400’den fazla geliştirici simülatörün SDK’sını kullanıyor. Yazılım geliştirme kiti sayesinde stüdyolar kendi çalışmalarını yeni simülatöre adapte ediyor.

Haziran ayında ayrıca Partership Series denilen iş ortakları serisi de başlıyor. Bu seride ilk olarak meteoblue ardından NAVBLUE ve sonrasında ise FlightAware siteleri ile yaptıkları ortak çalışmalar tanıtılacak.

 

Geliştirici Yol Haritası: v4.02

https://www.instagram.com/p/CAPbiyEK5h4/

Microsoft Flight Simulator forumu için tıklayın.

SimülasyonTÜRK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bus Mechanic Simulator için gerçek ve oyun içi görüntüleri karşılaştırıldı!

DCS World – Sanal Türk Yıldızları’nın ilk uluslararası gösterisinin videoları paylaşıldı