in ,

Spintires: MudRunner’ın American Wilds DLC’si Çıktı!

Spintires: MudRunner’ın American Wilds DLC’si Çıktı!

Offroad kamyon simülatörü için ilk ücretli DLC çalışması olan American Wilds yayınlandı. İki yeni harita, iki zorlu görev ve 9 lisanslı araç getiren genişleme paketini Steam’de 36 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. Aşağıdan Spintires: MudRunner‘ın American Wilds genişlemesi ile ilgili özelliklere, satın alma bağlantılarına, çıkış videosuna ulaşabilirsiniz.

İçerisinde Montana, Kuzey Dakota ve Minnesota adlı Amerikan eyaletlerinden esinlenilmiş iki yeni sandbox haritası bulunuyor. Bunun dışında iki tane de zorlu görevler yer alıyor.

Eklenen araçlar ise şöyle; Chevrolet Bison 1979 model kamyon, Chevrolet K5 Blazer aracı, Ford F150, Ford LTL9000 kamyonu, 1988 model Freightliner FLD 120, Hummer H1, K-8400 Skidder, K-9000 Forwarder, Daimler Western Star 6900XD

Western Star 4900, Hummer H1

 

Satın alma bağlantıları

American Wilds DLC

Steam – 36,00 TL için tıklayın.

PSN Türkiye – 44,00 TL için tıklayın.

Xbox One – 44,00 TL için tıklayın.


American Wilds Edition

Steam – 100,00 TL için tıklayın.

PSN Türkiye – 179,00 TL için tıklayın.

Xbox One – 178,25 TL için tıklayın.

 


Spintires: MudRunner oyununu, American Wilds Genişleme Paketiyle yükselt ve Ford, Hummer ve Chevrolet, gibi ünlü markalardan 9 ikonik Amerikan kamyonunun, onlarca araç eklentisinin, Montana ve Kuzey Dakota’nın engebeli arazilerinden ilham alan 2 yeni kumluk haritanın ve 2 yeni mücadele haritasının dahil olduğu çok sayıda ilavenin tadını çıkar!

Tamamı oyunun gelişmiş fizik altyapısıyla çalışan aracının ağırlık ve hareketlerine gerçekçi bir şekilde tepki veren çamurlu araziler, azgın nehirler ve diğer engelleri aş. Haritan, pusulan, vincin ve sürüş becerilerinle ister tek başına, ister çok oyunculu işbirliği modunda en fazla üç başka oyuncuyla yola çık.

Kamyon yükü içerik ve gelişmeye devam eden Spintires: MudRunner deneyimi için tutkulu bir topluluk tarafından oluşturulmuş modları indir.

 
Steam

 

Çıkış videosu!

 

 

Tüm araçlar;

 

Spintires: MudRunner American Wilds DLC’sinin Tüm Araçları

 

Spintires: MudRunner forumu için tıklayın.

 

SimülasyonTÜRK

2 Comments

Leave a Reply

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SCS Software, Prag’da FOR GAMES Fuarına Katılıyor

Cities: Skylines’ın Industries DLC’si Çıktı!